Σάββατο 18 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εύκολο έργο οι πρωτοπόροι

Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Α΄ εθνικής που συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο με την 7η αγωνιστική. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει ο αγώνας μεταξύ του Παναιγιάλειου με το Ναυπακτιακό Αστέρα, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους, προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Η διαφορά των πέντε βαθμών είναι ήδη αρκετή και μια ήττα θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους ωθήσει μακριά από τη μέση της βαθμολογίας.

Στην Ελευσίνα, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι δίχως αύριο. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πράγμα που δείχνει την ανάγκη της ομάδας του «Θριάσιου Πεδίου» για τη νίκη που θα την απομακρύνει από την ουρά. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Αγρινίου, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, επιζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μη χάσει την απόσταση από την κορυφή, ειδικά από την 7η αγωνιστική. Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Αγ. Νικόλαος - Απόλλων Αθ., Ακράτητος - Τρίκαλα («902 TV» 21:45 σε μαγνητοσκόπηση), Καλλιθέα - Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκός - Προοδευτική και Λάρισα - Ολυμπιακός Β. Ολοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00, εκτός της αναμέτρησης του Αιγίου που θα αρχίσει στις 17:00.

Τέλος, την Κυριακή θα πέσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής με τον αγώνα μεταξύ του πρωτοπόρου Αιγάλεω με την Καβάλα. Η ομάδα του «Σίτι» θα διεκδικήσει τη νίκη που θα την κρατήσει μεν στην κορυφή, αλλά θα διατηρήσει τη διαφορά από τον Παναιγιάλειο (15.15).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ