Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ
Στα δύσκολα οι ... αιώνιοι

Την Μπορντό στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και την Ρόμα στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντίστοιχα μετά την χτεσινή κλήρωση της ΟΥΕΦΑ. Το πρώτο παιχνίδι των πρωταθλητών θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 23 Φλεβάρη και η ρεβάνς στις 17 Μάρτη στη Γαλλία, ενώ των πρασίνων στο ΟΑΚΑ 18 Φλεβάρη και στη Ρώμη 25 Φλεβάρη.

  • Τα παιχνίδια της Ιντερ με την Τσέλσι και της Μίλαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ κυριαρχούν στο ενδιαφέρον από το πρόγραμμα της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα άλλα ζευγάρια είναι: Μπάγερν Μονάχου - Φιορεντίνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη, Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο - Αρσεναλ.
  • Για το Γιουρόπα Λιγκ θα γίνουν τα παιχνίδια: Ρούμπιν Καζάν - Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπιλμπάο - Αντερλεχτ, Κοπεγχάγη - Μαρσέιγ, Ατλέτικο Μαδρίτης - Γαλατασαράι, Αγιαξ - Γιουβέντους, Κλαμπ Μπριζ - Βαλένθια, Φούλαμ - Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λίβερπουλ - Ουνιρέα, Αμβούργο - Αϊντχόφεν, Βιγιαρεάλ - Βόλφσμπουργκ, Σταντάρ Λιέγης - Σάλτσμπουργκ, Τβέντε - Βέρντερ Βρέμης, Λιλ - Φενερμπαχτσέ, Εβερτον - Σπόρτινγκ, Χέρτα - Μπενφίκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ