Παρασκευή 25 Δεκέμβρη 2009 - Κυριακή 27 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΠΡΩΤΙΑ για το Σκακιστικό Ομιλο Καβάλας στο 2ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων. Σε κούρσα για ...γερά νεύρα εξελίχθηκε η τελική φάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Δεκέμβρη 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ετσι στον τελευταίο γύρο οι 4 (!) από τις 8 ομάδες, που συμμετείχαν και διεκδικούσαν τις θέσεις 1-4, ισοβαθμούσαν τόσο σε βαθμούς, όσο και σε πόντους.

Την πρώτη θέση κατέλαβε τελικά ο ΣΟ Καβάλας, κερδίζοντας καθαρά τη Σκακιστική Ακαδημία Χανίων με 5,5 - 0,5 και αναδείχθηκε πρωταθλητής. Δεύτερη η ομάδα του ΜΑΠΟ Ωραιοκάστρου «Κεραυνός», μετά από νίκη επί του ΓΣ Ασπροπύργου 3,5-2,5, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση. Τέταρτη η ομάδα των Χανίων, πέμπτη η ισχυρή ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας, 6η η ομάδα της Πτολεμαΐδας «Πτολεμαίος», 7η θέση ο ΝΟ Καλαμάτας «Ποσειδών» και 8η θέση ο ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της πολύπλευρης δραστηριότητας των συνεργαζόμενων Σκ. Ομίλων Παγκρατίου και ΣΜΑΟ Καισαριανής, σας καλούν σε διάλεξη που θα δώσει, αύριο Δευτέρα 21 Δεκέμβρη και ώρα 20.15, ο διεθνής μετρ και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας Νίκος Σκαλκώτας, με θέμα «Σκακιστικές και άλλες εμπειρίες με κορυφαίους παίκτες».

Στο εντευκτήριο της οδού Ζηνοδότου 22 στο Παγκράτι, ο Νίκος Σκαλκώτας θα περιγράψει τις συναντήσεις του με παγκόσμιους πρωταθλητές και διάφορους κορυφαίους σκακιστές, ενώ επίσης θα σχολιάσει κάποιες παρτίδες που έπαιξε εναντίον τους.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ να παρακολουθήσουν (ή και να συμμετάσχουν αν δεν έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχές) το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά «Ράπιντ», μπορούν σήμερα Κυριακή 20 Δεκέμβρη (ώρα έναρξης 16.00) να επισκεφθούν το «Πολιτιστικό Κέντρο Γευστικής Ενημέρωσης» (Βορείου Ηπείρου 27, Μαρούσι).

Το τουρνουά θα είναι 10λεπτο, συν 5'' στην κάθε κίνηση 7 γύρων, με πολλά έπαθλα και παράβολο συμμετοχής 15 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ