Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 10ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Δημοσιεύονται το Σάββατο με τον «Οδηγητή»

Πλατιά εξόρμηση σχεδιάζουν οι ΚΝίτικες και Κομματικές Οργανώσεις

«Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Η ΚΝΕ η Οργάνωσή μας». Αυτό θα είναι το σύνθημα του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 και 9 Μάη 2010. Οι Θέσεις του ΚΣ για το 10ο Συνέδριο της Οργάνωσης θα κυκλοφορήσουν μαζί με τον «Οδηγητή» το ερχόμενο Σάββατο, 9 Γενάρη και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν ήδη σχεδιάσει μια πλατιά τριήμερη πανεξόρμηση σε όλη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα πλάνα που έχουν βάλει οι Οργανώσεις της ΚΝΕ για τη διακίνηση αυτού του φύλλου του «Οδηγητή» είναι τα υψηλότερα από την επανέναρξη της αυτοτελούς κυκλοφορίας της εφημερίδας, στοιχείο ενδεικτικό και για τις δυνατότητες που εκτιμούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ ότι υπάρχουν για να φτάσουν οι Θέσεις του Συνεδρίου πραγματικά πλατιά στη νεολαία.

«Οι Θέσεις του ΚΣ πρέπει να φτάσουν, με την ατομική και συλλογική δουλειά των μελών της ΚΝΕ, στους φίλους της Οργάνωσής μας, στους νέους και στις νέες, που βρέθηκαν μαζί μας στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια, να φτάσουν ευρύτερα στους χώρους νεολαίας», τόνιζε η ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ και οι Οργανώσεις με χαρτί και μολύβι σχεδιάζουν να κάνουν πράξη αυτό το στόχο.

Αντίστοιχα, στην όσο γίνεται πιο πλατιά διακίνηση αυτού του φύλλου του «Οδηγητή» με τις Θέσεις του Συνεδρίου, σχεδιάζουν και οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ καθώς είναι δεδομένο ότι το Συνέδριο της Κομμουνιστικής Νεολαίας δεν είναι υπόθεση μόνο των ΚΝιτών, αλλά και του κόμματος της εργατικής τάξης. «Στο 10ο Συνέδριο βάζουμε στο επίκεντρο του προβληματισμού το πώς η ΚΝΕ θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχεται στο πλευρό του ΚΚΕ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για την προσέλκυση της νεολαίας στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό», τόνιζε η ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ για το Συνέδριο και την κυκλοφορία των Θέσεων, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι το Συνέδριο της ΚΝΕ είναι υπόθεση και του κάθε μέλους, στελέχους και φίλου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ