Παρασκευή 8 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Διπλή επιτυχία

Ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε για ακόμη μία φορά εξαιτίας της κακής επιθετικής του παρουσίας, κατάφερε όμως να επικρατήσει της Πρόκομ με 74-66, κυρίως χάρη στην καλή άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μέχρι και με δέκα πόντους.

Στη δεύτερη περίοδο οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί σε άμυνα και επίθεση, εν αντιθέσει με την πολωνική ομάδα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα πολλά χαμένα ριμπάουντ του «τριφυλλιού» και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για πρώτη φορά με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Εν συνεχεία, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο για αρκετή ώρα.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα προς τη νίκη στο 35' όταν ο Ντρου Νίκολας με σουτ τριών πόντων έδωσε διαφορά έξι πόντων (62-56) στην ομάδα του και ο Γιασικεβίτσιους πήρε μπρος στο τέλος «καθαρίζοντας» το ματς.

Μετά από ένα περιπετειώδες παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση (κανονική διάρκεια 76 - 76), ο Ολυμπιακός επικράτησε με 93 - 85 της Εφές Πίλσεν στην Τουρκία, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Τεόντοσιτς και Τσίλντρες. Με τη νίκη αυτή, βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ