Σάββατο 9 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ενα βρέφος και τέσσερις ακόμα νεκροί μετανάστες

Στους 18 έχουν φτάσει οι νεκροί

Οσες μανάδες με τα μωρά τους καταφέρνουν να φτάσουν στη χώρα μας, έρχονται αντιμέτωπες με τη βάρβαρη αντιμεταναστευτική πολιτική
Οσες μανάδες με τα μωρά τους καταφέρνουν να φτάσουν στη χώρα μας, έρχονται αντιμέτωπες με τη βάρβαρη αντιμεταναστευτική πολιτική
Μέρα με τη μέρα αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών ασιατικής καταγωγής που βρήκαν το θάνατο στα παράλια της Θράκης, στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Χθες, βρέθηκαν οι σοροί τεσσάρων ακόμα ενηλίκων και ενός βρέφους ανεβάζοντας έτσι τον τραγικό κατάλογο στους 18.

Υπενθυμίζουμε πως η τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ανεύρεση των πρώτων νεκρών στην περιοχή της Μαρώνειας και του Ιμερου Ροδόπης και στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι άνθρωποι αυτοί είναι ηλικίας 25-35 ετών, ενώ δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι άνθρωποι αυτοί επιχείρησαν να εισέλθουν στη χώρα από τη θάλασσα ή μέσω ποταμού στα χερσαία σύνορα.

Οι έρευνες στα παράλια της Αλεξανδρούπολης και της Ροδόπης συνεχίζονται με πλωτά σκάφη του Λιμενικού και τη συνδρομή αλιευτικών σκαφών της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ