Τετάρτη 13 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Θεωρητικά εύκολο έργο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (21.00 ΝOVA SPORT 1) την Παρτιζάν στο ΣΕΦ έχοντας σφραγίσει την πρωτιά στον όμιλο, αλλά με σημαντικά κίνητρα νίκης και καλής απόδοσης.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για το παιχνίδι ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου. «Η Παρτιζάν είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει πολλά και με την αξία της. Θα έρθουν στον Πειραιά για να παλέψουν και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Δεν υπάρχει ζήτημα έλλειψης κινήτρου για μας, αφού πάντα θέλουμε να νικάμε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Ελπίζω ο κόσμος μας να έρθει στο γήπεδο για να μας δώσει επιπλέον ώθηση να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

  • Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με σημαντικές απουσίες επίσης σήμερα το βράδυ (21.30 NOVA SPORT 4)) στη Γερμανία με την Ολντενμπουργκ, καθώς Διαμαντίδης, Πέκοβιτς και Σπανούλης είναι εκτός αποστολής αλλά η ανωτερότητά του ακόμη κι έτσι είναι εμφανής απέναντι στην αντίπαλό του. Ο Ομπράντοβιτς ζητά προσοχή από τους παίκτες του και παραδέχεται ότι η ομάδα θα περιμένει με ίδια αγωνία να μάθει μήπως η Αρμάνι κάνει την έκπληξη κόντρα στην Ρεάλ και στείλει τους πράσινους στην πρώτη θέση του ομίλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ