Τετάρτη 13 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ
Συμβουλές επί... πληρωμή

«Και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε». Νέες ενδιαφέρουσες και εξίσου αποκαλυπτικές (για δομές, νοοτροπίες, συμπεριφορές κλπ. αρκεί κάποιος να μην στρουθοκαμηλίζει και να τις δει στη βάση αιτίας - αιτιατού) πληροφορίες σχετικά με προσυνεννοημένους αγώνες και υπερκερδοσκοπία από τα αποτελέσματα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα - σύμφωνα με σχετικό (προχθεσινό) δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goalnews» - αφορά κινέζικη εταιρεία, η οποία προσφέρει (φυσικά επί πληρωμή) προγνωστικά. Από την προσφορά των... μέντιουμ δεν έλειπε και η αναμέτρηση της πρεμιέρας στο Κόπα Αφρικα, Αγκόλα - Μάλι. Να θυμίσουμε πως ως το 78' το σκορ ήταν 4-0 υπέρ των διοργανωτών. Το ματς έληξε 4-4, με το Μάλι να σκοράρει μάλιστα δύο φορές στις καθυστερήσεις!

Οπως λοιπόν αναφέρει το δημοσίευμα, η κινέζικη εταιρεία είχε προβλέψει το σκορ... Οσοι πλήρωσαν 20.000 ευρώ μάθαιναν την «πρόβλεψη» με mail ή με μήνυμα στο κινητό... Μάλιστα, η συγκεκριμένη «πρόβλεψη» διαφημιζόταν ως απόλυτα εγγυημένη. Δηλαδή, αν δεν επαληθεύονταν ο πελάτης θα έπαιρνε πίσω τα χρήματα που είχε δώσει.

Οι υπηρεσίες της κινέζικης εταιρείας «συνήθως έχουν να κάνουν τα ασιατικά χάντικαπ, πλην όμως τον τελευταίο αφορούν και σε ακριβή σκορ. Για παράδειγμα, ολλανδική ιστοσελίδα πλήρωσε τις 20.000 δολάρια για το 4-4 στο εναρκτήριο παιχνίδι του Κόπα Αφρικα. Παράλληλα, την Κυριακή (10/1) η ίδια εταιρεία πρόσφερε έναντι 10.000 δολαρίων ακόμη ένα απόλυτα εγγυημένο αποτέλεσμα που ήταν το εκτός έδρας 3-0 της Μίλαν επί της Γιουβέντους».

Μάλιστα κάνει και προσφορές. «Σε όσους αγόραζαν "πακέτο" τα δύο "σίγουρα" (αν έδιναν, δηλαδή, συνολικά 30.000 δολάρια) έδιναν "μπόνους" άλλες δέκα επιλογές ασιατικού χάντικαπ σε παιχνίδια της ίδιας ημέρας (Κυριακή 10/1)». Οι αγώνες αφορούσαν ματς από Ισπανικό, Αγγλικό και Ιταλικό πρωτάθλημα. Οπως επισημαίνει ο συντάκτης «για όσους έχουν αγωνία σχετικά με τα αποτελέσματα, όλα "πέρασαν"»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ