Πέμπτη 14 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Επανεξέταση συμβάσεων

Στην επανεξέταση των ανανεώσεων των συμβάσεων των συνταξιούχων, καθώς και των υπέρογκων αμοιβών των ειδικών συμβασιούχων αποφάσισε να προχωρήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ. Παράλληλα, αποφασίστηκε να σταματήσει η χορήγηση αμοιβών στα μέλη των κάθε είδους Επιτροπών που υπάρχουν στην κρατική ραδιοτηλεόραση. Από τις Επιτροπές αυτές εξαιρούνται οι γραμματείς.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι από τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ αποχώρησε ο Γ. Λαμπράκος, στην θέση του οποίου αναλαμβάνει προσωρινά ο Β. Μπίτσης. Την ίδια στιγμή, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να «ανοίξει» τα χαρτιά του ο υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, καθώς και τα επόμενα βήματα, όπως μετάβαση στην ψηφιακή εποχή, περικοπές μισθών και αμοιβών κτλ., παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου στους αρμόδιους δημοσιογράφους.

Πάντως, οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι στην κρατική ραδιοτηλεόραση προγραμματίζουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 18 Γενάρη συγκέντρωση, προκειμένου να συζητήσουν και να καθορίσουν τις κινήσεις τους για το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ