Παρασκευή 15 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΡΟΣ
Αγωνιστικό κάλεσμα

Να πάρουν μαζικά μέρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Εβρου «Ενότητα» και να καταδικάσουν τις διασπαστικές και αποπροσανατολιστικές ενέργειες καλεί η ΠΑΣΥ τους μικρομεσαίους αγρότες του Εβρου.

Σε ανακοίνωσή της, η Γραμματεία Εβρου της ΠΑΣΥ τονίζει ότι «μικρή ομάδα μεγαλοαγροτών, επιχειρηματιών, μεσαζόντων από την περιοχή Φερών, εκφράζοντας τα οικονομικά τους συμφέροντα και υπερασπιζόμενοι την αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων και τιτλοφορούμενοι «Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών» του νομού», αφού δεν κατάφεραν να ποδηγετήσουν τη μαζική σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία στην Ορεστιάδα, στη συνέχεια προχώρησαν σε διασπαστικές κινήσεις. Οπως καταγγέλλεται στην ανακοίνωση, ενώ στη σύσκεψη εκείνη υπήρξε ομόφωνο πολιτικό πλαίσιο αιτημάτων και συγκεκριμένες αποφάσεις για τις ημερομηνίες των κινητοποιήσεων, την επόμενη μέρα, σε σύσκεψη στις Φέρες, η «Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών», πραξικοπηματικά και διασπαστικά, πρόβαλε άλλο κείμενο, το οποίο «κινείται στο πλαίσιο της λογικής της υπεράσπισης της ΚΑΠ».

Καταλήγοντας, η Γραμματεία Εβρου της ΠΑΣΥ καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στις 17 Γενάρη στα αγροτικά μπλόκα που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Εβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», απαιτώντας μιαν άλλη αγροτική πολιτική κόντρα στους κανονισμούς της ΚΑΠ, για ανάπτυξη του αγροτικού τομέα που θα ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες του λαού μας, μέσα από τις καθετοποιημένες κρατικές αγροτικές επιχειρήσεις και τους παραγωγικούς συνεταιρισμούς, που θα προστατεύει την παραγωγή και το εισόδημα της μικρομεσαίας αγροτιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ