Σάββατο 23 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Σύσκεψη αύριο Κυριακή

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης οργανώνει η Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας, αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί στο Συνδικάτο Οικοδόμων (πλ. Κάνιγγος) και καλεί όλα τα ΔΣ των Ενώσεων γονέων και τους αντιπροσώπους, σημειώνοντας ότι τη σύσκεψη μπορούν να παρακολουθήσουν και εκλεγμένοι σε ΔΣ Συλλόγων Γονέων, προκειμένου να προγραμματίσουν το σχέδιο δράσης τους.

«Οι εξελίξεις έρχονται με ρυθμούς θύελλας ενάντια στα δικαιώματά μας και το μέλλον των παιδιών μας», σημειώνουν οι γονείς της Αθήνας και αναφέρουν χαρακτηριστικά: Νομοσχέδιο για τη διά βίου μάθηση, για τον «Καλλικράτη», για την ενσωμάτωση της Οδηγίας 36/05 για τα κολέγια, για τις νέες εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών κ.ο.κ. Αποδεικνύεται ότι η πολιτική, τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ, που συνδιαμορφώνεται στην ΕΕ, είναι βαθύτατα αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική.

«Η ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε πρέπει να απαντηθεί με ολομέτωπη αντεπίθεση για μια πραγματικά Δημόσια και Δωρεάν αναβαθμισμένη Παιδεία», τονίζει στο κάλεσμά της η Ομοσπονδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ