Σάββατο 23 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ - ΙΚΑΡΙΑ
Επόμενος στόχος η υπερκάλυψη

Η μεγάλη επιρροή του ΚΚΕ στην Ικαρία και οι ακατάλυτοι δεσμοί που συνδέουν τους Ικαριώτες με το Κόμμα της εργατικής τάξης αντανακλώνται και στην ανταπόκριση που δείχνουν οι Ικαριώτες στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης. Στο «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας, η ΝΕ Ικαρίας είχε φτάσει στο 94,50% του πλάνου της, όμως τα νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι στο «κλείσιμο» της ερχόμενης Δευτέρας το πλάνο θα έχει καλυφθεί, με επόμενο στόχο την υπερκάλυψη.

Ο Λεωνίδας Καρούτσος, μέλος της ΝΕ Ικαρίας, δήλωσε στο «Ριζοσπάστη» για τη δράση της Κομματικής Οργάνωσης: «Εχει αναπτυχθεί μια πλούσια και πολύμορφη δραστηριότητα, σχεδιασμένη και οργανωμένη. Εχει γίνει ένα πλατύ άνοιγμα σε όλα τα χωριά του νησιού και η ανταπόκριση, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ήταν αντάξια της επιρροής του Κόμματος στο νησί και απάντηση στην επίθεση που δέχεται.

Οργανώσαμε μια σειρά εκδηλώσεων, συνεστιάσεις και στις 30 του Γενάρη διοργανώνουμε μία ακόμα εκδήλωση, στις Ράχες, όπου θα αναλυθούν οι πολιτικές εξελίξεις και θα γίνει έκθεση ιστορικού φωτογραφικού υλικού. Εκδηλώσεις οργανώσαμε και στην Αθήνα σε επίπεδο παροικίας. Με τη λήξη της οικονομικής εξόρμησης θα γίνει μία ακόμα εκδήλωση πανηγυρικού χαρακτήρα. Είναι σημαντικό ότι σε αυτήν την οικονομική εξόρμηση εντάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία του κομματικού δυναμικού, αλλά και οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, γεγονός που δίνει ώθηση για την παραπέρα ισχυροποίησή του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ