Τετάρτη 27 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΒΡΑΧΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ
Διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες ΚΤΕΛ

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, με λεωφορεία, προχώρησαν χτες το πρωί οι ιδιοκτήτες υπεραστικών ΚΤΕΛ Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και της Φθιώτιδας, διαμαρτυρόμενοι για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μετά το κλείσιμο του δρόμου στα Τέμπη, από τις καταπτώσεις βράχων. Οπως καταγγέλλουν έχουν περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο και ζητούν να γίνεται η εκτέλεση των δρομολογίων προς και από Θεσσαλονίκη, μέσω του παραλιακού δρόμου Αγιοκάμπου.

Σε κινητοποίηση προχώρησαν χτες και οι αυτοκινητιστές των ΚΤΕΛ από Μακεδονία και Θράκη. Αρχικά παρέταξαν τα λεωφορεία κατά μήκος της οδού Μοναστηρίου έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μετέβησαν στα διόδια των Μαλγάρων όπου παρέταξαν τα οχήματά τους κατά μήκος της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Εκεί, βρέθηκαν μαζί με τους αγωνιζόμενους αγρότες και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στα δίκαια αιτήματα του πολυήμερου αγώνα τους.

Οι ιδιοκτήτες και οδηγοί των υπεραστικών λεωφορείων, ζητούν να τους επιτραπεί η εκτέλεση των δρομολογίων προς Αθήνα από την παράκαμψη του Αγιόκαμπου Λάρισας (Λάρισα - Αγιά - Αγιόκαμπος - Στόμιο - ΠΑΘΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ