Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
«Προσοχή στον κενό χώρο»

Αυτή είναι η προτροπή του Μπάγεβιτς για το σημερινό εκτός έδρας ματς στο Αϊντχόβεν 

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία

Sportidea

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Από ένα αουτσάιντερ όλα να τα περιμένει κανείς... Αυτό ήταν πάνω-κάτω το ρεζουμέ των χτεσινών δηλώσεων του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν (20.30, ΑΛΤΕΡ). Στο δύσκολο έργο που έχει ο «δικέφαλος» επί ολλανδικού εδάφους για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ, όμως αυτό δε φαίνεται ικανό να πτοήσει τον «Ντούσκο», ο οποίος τόνισε πως «και η Ουντινέζε ήταν φαβορί και εμείς ήμασταν αυτοί που προκριθήκαμε στο τέλος», ενώ για τη σημερινή κόντρα της ομάδας του ανέφερε: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες του παιχνιδιού και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλησε να υπογραμμίσει τα, κατ' αυτόν, στοιχεία που κάνουν την Αϊντχόβεν επικίνδυνη: «Δε θα πρέπει να δώσουμε στον αντίπαλο χώρο μέσα στο γήπεδο. Είναι μια γρήγορη ομάδα που εκμεταλλεύεται τα κενά. Αρκετοί παίκτες της μπορούν να κάνουν τη ζημιά». Ωστόσο, αν και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στους κόλπους της ομάδας για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, τα πράγματα στον αγωνιστικό τομέα δεν είναι εξίσου ρόδινα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Χασιώτη, Κατσιαμπή, Τετράτζε και Εγκωμίτη, κάτι που τον προβληματίζει αρκετά αλλά πιστεύει πως κάθε παίκτης έχει τον αντικαταστάτη του, ενώ, εκτός από όλα αυτά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ανησυχεί και για τις «εχθρικές» καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ολλανδία: «Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν με ανησυχούν. Η βροχή ίσως επηρεάσει τους παίκτες μου που έχουν συνηθίσει σε άλλες συνθήκες».

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός της Αϊντχόβεν, Ερικ Γκέρετς, παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του θέλει να νικήσει πρέπει πρώτα απ' όλα να σεβαστεί τον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικά είπε: «Θα πρέπει να σεβαστούμε μέσα στο γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Τον είδαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς βέβαια εάν θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

  • Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δοθούν 1.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (27/11) στην Τούμπα.

Ντ. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥΣΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ