Πέμπτη 28 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Οι αγώνες σας είναι πηγή δύναμης για το λαϊκό κίνημα

Φουντώνει το κύμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς
Φουντώνει το κύμα συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς
Τη συμπαράσταση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στο δίκαιο αγώνα των αγροτών, μετέφερε προχτές αντιπροσωπεία συνταξιούχων που επισκέφτηκε τα αγροτικά «μπλόκα». Κατά την επίσκεψή της η αντιπροσωπεία παρέδωσε στους αγρότες το ομόφωνο ψήφισμα που υπογράφουν οι Ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Πολιτικών Υπαλλήλων, ΟΑΕΕ και ΟΤΑ και οι Ενώσεις συνταξιούχων ΕΛΤΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ.

Οπως υπογραμμίζουν οι συνταξιουχικές οργανώσεις «οι αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι στενά δεμένοι με τους αγώνες της εργατικής τάξης, των απόμαχων της δουλειάς, των αυτοαπασχολούμενων. Το δυνάμωμά τους, ο προσανατολισμός τους, ενάντια στις πολιτικές που υπηρετούν τα μονοπώλια και την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι βασική προϋπόθεση και αποτελούν ελπίδα για να μπει φραγμός σε αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές, για να ανοίξει ο δρόμος, ώστε η οικονομία και η πολιτική εξουσία να υπηρετήσει τα λαϊκά συμφέροντα».

  • Την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, που έχει «στήσει μπλόκα» στην αντιλαϊκή - αντεργατική και αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και της πλουτοκρατίας, εκφράζουν ομόφωνα με ψήφισμά τους οι εργαζόμενοι στη «ΣΟΦΤΕΞ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ