Παρασκευή 29 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στήνουν προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ

Ορισμένοι που εμφανίζονται ως «Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Κ.Φ. Πατρών» με την ηλεκτρονική διεύθυνση «sofronystikypaliloi@googlemail.com», στήνουν βρώμικη προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

Αυτό που κάνουν είναι το εξής: Στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω υπολογιστή σε πολλούς παραλήπτες (σ.σ. ένα τέτοιο σχετικό έφτασε και στον «Ριζοσπάστη»), στα οποία επισυνάπτουν ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» τον Οκτώβρη του 2009 σχετικά με τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στις φυλακές Πάτρας επειδή ο διευθυντής των φυλακών φέρεται να μη βοήθησε στην εξιχνίαση υπόθεσης μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Το δικό τους σχόλιο που συνοδεύει το σχετικό δημοσίευμα είναι το εξής: «Σας στέλνουμε με μεγάλη λύπη αυτή την είδηση αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Πρόκειται για στέλεχος του ΠΑΜΕ, κομματικό μέλος του ΚΚΕ (που έγινε διευθυντής στη φυλακή της Πάτρας από τη ΝΔ λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών) και που αρνήθηκε να βοηθήσει την Αστυνομία να κτυπήσει το κύκλωμα ναρκωτικών».

Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκουν να στήσουν προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ. Το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα - με αντίστοιχα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες τους - το έστελναν και τον περασμένο Οκτώβρη.

Τότε, με αφορμή αυτά τα δημοσιεύματα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση, η οποία είχε δημοσιευτεί ολόκληρη στον «Ρ»:

«Σε ορισμένες ιστοσελίδες υπάρχουν σχόλια που εμφανίζουν τον διευθυντή των φυλακών Αγ. Στεφάνου Πάτρας σαν μέλος του ΚΚΕ.

Διευκρινίζουμε ότι ο Λ. Γιαχαλής διαγράφτηκε από το ΚΚΕ τη στιγμή που αποδέχτηκε τη θέση του διευθυντή των φυλακών.

Καμία, επίσης, σχέση δεν έχει με το ΠΑΜΕ και απόδειξη γι' αυτό είναι ότι στις εκλογές του Σωματείου των φυλακών συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο που δε στηρίζει το ΠΑΜΕ».

Παρ' όλα αυτά, κάποιοι εξακολουθούν να προχωρούν σε βρώμικες προβοκάτσιες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ