Κυριακή 31 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Ο Θωμάς και η Χρυσούλα Γιαννίκη, στη μνήμη του αδελφού τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΛΙΑΛΗ από τα Δελέρια Τυρνάβου, Ταγματάρχη Μηχανικού του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ο οποίος έπεσε στη μάχη της Φλώρινας και στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΚΗ, που έπεσε στον ΔΣΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για το Μνημείο της Φλώρινας και 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

-- Η Δέσποινα Λεμονάκη προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Συκουρίου 100 ευρώ για το μνημείο της Φλώρινας, τιμή στους ένδοξους μαχητές του ΔΣΕ, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 50 ευρώ στο παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ.

-- Η Βαΐτσα Καραγεώργου προσφέρει 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟ Μαγνησίας.

-- Ο αγωνιστής του ΔΣΕ Γιάννης Παπαδημητρίου, στη μνήμη των αγωνιστών της Φλώρινας και όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα Σοσιαλιστική χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρει 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Παιανίας του ΚΚΕ.

- Ο Δροσόπουλος Αθανάσιος, πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλλιθέας, 50 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα, και 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ