Τρίτη 2 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΖΙΝΟΥ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Εντείνει την τρομοκρατία

Με την ποινή της «αποχής από την εργασία» (σε κάποιους) και της επίπληξης (σε άλλους) «τιμώρησε» η εργοδοσία του Καζίνου - Ξενοδοχείου και Τελεφερίκ Πάρνηθας τους υπαλλήλους από το τμήμα Ασφαλείας που ήταν βάρδια την 16η Δεκεμβρίου, παραμονή της 24ωρης απεργίας, γιατί δεν εμπόδισαν ή δεν «κατέδωσαν» την παρουσία εκλεγμένων συνδικαλιστών του κλάδου στο χώρο του προσωπικού!

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο τρομοκράτησης των εργαζομένων - γεγονός που δείχνει και το τεράστιο άγχος της εργοδοσίας μπροστά στην αυξανόμενη συσπείρωσή τους στο ταξικό τους σωματείο - η επιχείρηση έστειλε κλήση σε απολογία στην Γεωργία Φλούδα, πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου και του κλαδικού συνδικάτου της Αθήνας, επιρρίπτοντάς της πειθαρχικό παράπτωμα επειδή τα μεσάνυχτα της 16ης Δεκέμβρη μπήκε στο χώρο του προσωπικού μαζί με άλλα τρία άτομα. Πρόκειται για τη δικηγόρο που κοινοποίησε την απόφαση του δικαστηρίου να απορρίψει την αγωγή που είχε καταθέσει η εργοδοσία για να κηρυχθεί η απεργία παράνομη, και δύο συνδικαλιστές του κλαδικού συνδικάτου.

Το σωματείο καλεί τη διεύθυνση να ακυρώσει τις ποινές που παράνομα επέβαλε. Καλεί τους συγκεκριμένους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στις απειλές, να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους και μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους να παλέψουν για όλα όσα τους ενώνουν μέσα από το σωματείο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ