Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
φωτό

Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έφυγε από κοντά μας, τόσο ξαφνικά και άδικα, ο αγαπημένος μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΥ, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Τριανδρίας, για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

Η σύντροφός του Κατερίνα Πλάκα - Σάρου

ο γιoς του Βασίλης Σάρου

***

Στη μνήμη του θείου μου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που εκτελέστηκε στα 1948 στον Πεντάλοφο Κοζάνης, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσ/κης.

Σωτηρία Βασιλειάδου

***

φωτο

Στις 27/1/2010 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 χρόνων ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ. Στο κόμμα για το οποίο αγωνίστηκε με πάθος ως την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Κέλλυ Παπαγεωργίου

Ελενα Οικονόμου

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που κηδεύτηκε το Σάββατο 30/1/2010, προσφέρουν στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Αλίμου, οι Γαρδίκης Νίκος και Καρυδάκη Σάνυ.

***

Στις 30/1/2010 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου ΔΗΓΑΛΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ.

Η σύζυγός του Γιώτα, στη μνήμη του, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αλίμου.

***

φωτό 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, και του ξαδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τάσος Γιαννέζος

***

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΕΛΑΣ στη Μεσσηνία ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΧΟΛΗ, του συνδικαλιστή του ταξικού κινήματος ΝΩΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ και του διανοητή ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω Αχτίδας Μεταφορών, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΦΑΝΗΣ ΚΟΡΕΛΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΟΡΕΛΗΣ
Χοχόλης Δημήτρης

***

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αμφιάλης.

Η σύζυγός του

Γεωργακάκου Αικατερίνη

***

φωτό

Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Για την αντιστασιακή του δράση «πλήρωσε» με πολλά χρόνια φυλακές και εξορία, χωρίς να λυγίσει. Ηταν πάντα πιστός στο ΚΚΕ, που έγινε μέλος του το 1943 και αυτόν τον τίτλο τον τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Τελευταία του επιθυμία, που την εξέφρασε στη σύζυγό του, ήταν να δίνει τη συνδρομή του στην ΚΟΒ και κάθε χρόνο να προσφέρει ένα ποσό από τη σύνταξή του στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Κυριακή Μακρίδου, προσφέρει 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κέντρου Κατερίνης.

***

φωτο 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και πολιτικών προσφύγων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΝΕΣΤΗ, οι οικογένειές τους προφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Νεάπολης «Παναγιώτης Τιμογιαννάκης».

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η γυναίκα του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης «Παναγιώτης Τιμογιαννάκης».

***

Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αταλάντης, στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΗ ΦΡΑΓΚΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ από τη διάθεση βιβλίων Ν. Μανιά («Στον ασύρματο της Ρούμελης»).

ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Μαρία Φράγκου

***

φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μανούλας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΟΥ, με τη συμπλήρωση χρόνου (από τις 13 Φλεβάρη 2009) που έφυγε, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Ολγα - Γιώργης

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΦΑΝΗ ΚΟΡΕΛΗ, από την Ανω Πέτα Αρτας, καθώς και της μητέρας μου και του αδελφού μου προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ - μέσω «Ριζοσπάστη» - 20 ευρώ.

Μαρίτσα

  • Επίσης, στη μνήμη τους, προσφέρει και ο Γ. Μωραΐτης 30 ευρώ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΦΙΤΣΟΥ, από την Υπάτη, αντάρτη του ΕΛΑΣ και λοχαγού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1948 στην Πάρνηθα, μικρή προσφορά στο «Ριζοσπάστη» για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 50 ευρώ (από βιβλία Λ. Ταμουρίδη και Ν. Μανιά).

Μπάμπης Φίτσιος

***

Στη μνήμη της ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΠΑΣΧΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Αγ. Αλέξη Πάτρας.

***

φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΜΑΚΗ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ, που πέθανε πρόσφατα, η ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας προσφέρει 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, οπαδού του ΚΚΕ, που έφυγε από τη ζωή πριν 3 χρόνια, προσφέρουμε για τις ανάγκες των γραφείων του ΚΚΕ στον Πύργο (γενέτειρά του) 100 ευρώ, μέσω ΝΕ Ηλείας.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Η κόρη του Δήμητρα

Τα εγγόνια του Δημήτρης και Αγγελική

***

φωτο

Στη μνήμη του μονάκριβου αδελφού μου ΣΠΥΡΟΥ Ι. ΜΠΕΤΖΙΟΥ, που στις 27 Γενάρη συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από τον πρόωρο θάνατό του, προσφέρω στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος, 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Στεφάνου.

Η αδελφή του Βασιλική Ελευθεριάδη


ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΣΑΚΡΑΛΙΔΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ (ΜΑΚΗΣ) ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ (ΜΑΚΗΣ) ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΤΖΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ