Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ στα άγρια αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου

Αλέκα Παπαρήγα: Να μην κυριαρχήσει ο φόβος και η μοιρολατρία. Ενιαίο μέτωπο στις 10 του Φλεβάρη εργατών, υπαλλήλων, αγροτών, αυτών που έχουν τα μικρομάγαζα και τις μικρές βιοτεχνίες. Ενιαίο λαϊκό μέτωπο απέναντι στο ενιαίο μέτωπο της πλουτοκρατίας

  • Δε δίνουμε συναίνεση και στήριξη σε κανένα μέτρο αντιλαϊκό, αντεργατικό, αντιαγροτικό, στο όνομα της κρίσης για την εξυπηρέτηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Η ΝΔ συναινεί απολύτως, ο ΛΑ.Ο.Σ. υπερακοντίζει ως προς τα αντιλαϊκά μέτρα, απαιτώντας κρατική βία και καταστολή, ενώ υπάρχουν και προτάσεις, όπως «θεσμοί για να ελέγξουμε την κρίση», δηλαδή παραπλάνηση σε όφελος του συστήματος.
  • Το χειρότερο είναι ότι, πέρα από τα αντιλαϊκά μέτρα που έρχονται, γίνεται προσπάθεια να μετατραπεί ο λαός σε έναν λαό ηττημένο, απογοητευμένο, φοβισμένο και τρομοκρατημένο, ώστε να δεχθεί αμαχητί τα μέτρα, που προγραμματίζονται να είναι μακρόχρονα.
  • Θα συνεχίσουμε να διατρανώνουμε και να παλεύουμε για το δίκιο του λαού. Που παράλληλα με τους αγώνες του πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι έχει δύναμη και όχι μόνο το δίκιο. Με ψηλά το κεφάλι, με αισιοδοξία, με πείσμα και αυτοπεποίθηση να οργανώσει την αντεπίθεσή του άμεσα και σε βάθος χρόνου.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ