Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Διήμερη περιοδεία στο Νομό Ηρακλείου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ στο ΔΣ της ΟΛΜΕ. Σήμερα το πρωί, με κλιμάκιο του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, προγραμματίζεται περιοδεία σε σχολεία της πόλης και στις 7 μ.μ. μιλάει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών με θέμα «Ο ρόλος του κομμουνιστή εκπαιδευτικού». Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία του Κόμματος (οδός 1821 αρ. 39). Αύριο Σάββατο θα μιλήσει σε σύσκεψη του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αλικαρνασσού.

*** Επιτροπή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ Μεσογείων - Λαυρεωτικής συγκροτείται την Κυριακή 7 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο της Παλλήνης και όλοι οι εκπαιδευτικοί της περιοχής καλούνται να συμμετάσχουν.

*** Η Ενωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Περιστερίου πραγματοποιεί την Κυριακή 7 Φλεβάρη εκδήλωση. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.30 π.μ. στο χώρο του υπό ανέγερση 10ου Λυκείου (Τεμπών και Γαρδένιας), η σχολική κοινότητα τους οποίου αγωνίζεται εδώ και χρόνια για νομοθετική ρύθμιση και χαρακτηρισμό του χώρου ως «σχολικό» από το ΥΠΕΧΩΔΕ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος της ανέγερσης του κτιρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ