Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Προκλητικός αποκλεισμός του ΚΚΕ

Μόνο εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ - και συγκεκριμένα η υπουργός Λούκα Κατσέλη και ο Κ. Χατζηδάκης - κλήθηκαν να μιλήσουν σε φόρουμ που οργανώνει, σήμερα, στη Λάρισα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας.

Καταγγέλλοντας τον αποκλεισμό του ΚΚΕ, η Αχτίδα ΕΒΕ Λάρισας του Κόμματος, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Αχτίδα ΕΒΕ Λάρισας του ΚΚΕ καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και του προέδρου του κ. Τζίκα, για τον αποκλεισμό των θέσεων του ΚΚΕ και άλλων απόψεων που μπορεί να υπάρξουν για το θέμα, με το πρόσχημα του περιορισμένου χρόνου, από το ετήσιο οικονομικό φόρουμ με θέμα: "Η οικονομία και οι αντοχές της - Η μικρομεσαία επιχείρηση και το μέλλον της".

Η απόφαση αυτή των ΟΕΣΘ και ΕΣΛ να καλέσουν δύο γνήσιους εκπροσώπους του "ευρωπαϊκού μονόδρομου", καθόλου δε βοηθάει τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους που πλήττονται βάναυσα από την εφαρμογή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ σήμερα και της ΝΔ παλιότερα, που είναι κατεύθυνση της ΕΕ και εκφράζει τα συμφέροντα των μονοπωλίων και του μεγάλου κεφαλαίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ