Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Για πέμπτη μέρα σήμερα οι εργαζόμενοι στη «Μηχανική ΑΕ» που δουλεύουν στο φράγμα Πείρου - Παραπείρου συνεχίζουν την απεργία διαρκείας που έχουν κηρύξει από την περασμένη Δευτέρα με αίτημα την καταβολή δεδουλευμένων τριών μηνών. Χτες το πρωί, σύσσωμοι οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο, έστησαν τρίωρο μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό (111) Πατρών - Τρίπολης.

ΛΑΡΙΣΑ: Τις τεράστιες ευθύνες που φέρει η Δημοτική Αρχή Λάρισας για την απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου και τις απαράδεκτες συνθήκες με τις οποίες δουλεύουν οι εργαζόμενοι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων του νομού, που εξέδωσε με αφορμή το εργατικό «ατύχημα» που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν καλαθοφόρο όχημα, με το οποίο εκτελούνταν εργασίες σε δέντρα κεντρικού δρόμου της πόλης, ντελαπάρησε και οι δύο εργάτες που βρισκόταν πάνω γλίτωσαν από τύχη.

«ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΑ»: Σε απεργία και συγκέντρωση έξω από το κτίριο των εκδόσεων «ΑΓΡΑ» προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι της επιχείρησης απαιτώντας από την εργοδοσία την ανάκληση της απόλυσης του εργαζόμενου Ντίνου Παλαιστίδη. Σήμερα οι εργαζόμενοι προχωρούν σε νέα απεργία και συγκέντρωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ