Κυριακή 7 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

- Ο Κ.Ε.Μ. με φίλους και συγγενείς του προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.

- Το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κοζάνης προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του κόμματος, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

- Ο σ. Κωνσταντάτος Γεράσιμος, πρώην στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 1.000 ευρώ - δεύτερη δόση - για την άσβεστη μνήμη των γυναικών κομμουνιστριών, που στάθηκαν επάξια στην κορυφή της πυραμίδας του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος: Κλάρα Τσέτκιν, Ρόζα Λούξεμπουργκ, Ντολόρε Ιμπαρούρι (La passionaria), Κρούπσκαγια (συντρόφισσα του Β.Ι. Λένιν).

- Ο Ιωάννης Κουτσουμπός από τον Αγρίλο Μεσσηνίας προσφέρει 50 ευρώ στη μνήμη του πατέρα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ.

- Η Λέσχη Φίλων και Οπαδών του ΚΚΕ από το SYDNEY Αυστραλίας, προσφέρουν 2.000 δολάρια Αυστραλίας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

- Ο Κωνσταντίνος και η Νικολέτα Ρερέ από τα Καλύβια Μεσσηνίας προσφέρουν 100 ευρώ στη μνήμη: του αδελφού τους Δημητρίου Ρερέ, των γονέων τους Ιωάννη και Αγγελικής Γεωργανά, των ανιψιών τους Γιώργου Γεωργανά, Βασίλη και Τασίας Βασιλόπουλου.

- Στην μνήμη του πεθερού μου ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, διαθέτω στην ΚΟΒ Αγ. Μαρίνας Ηλιούπολης 50 ευρώ.

Μηλούλης Θωμάς

- Ο Κώστας Καπνιάς και τα παιδιά του Χάρης και Ευθυμία και ο εγγονός του Γιάννης, προσφέρουν για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα το ποσό των 200 ευρώ, στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΝΙΑ που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς τον Αύγουστο του '44, του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΠΝΙΑ που καταδικάστηκε από τα στρατοδικεία σκοπιμότητας και εκτελέστηκε και του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΠΝΙΑ, μαχητή του ΔΣΕ που σκοτώθηκε σε ηλικία 17 χρονών στη μάχη της Καΐτσας.

- Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, οπαδού του ΚΚΕ, που έφυγε από τη ζωή πριν 3 χρόνια, προσφέρουμε για τις ανάγκες των γραφείων του ΚΚΕ του Πύργου (γενέτειρά του) 100 ευρώ μέσω ΝΕ Ηλείας.

Η κόρη του Δήμητρα

Τα εγγόνια του Δημήτρης και Αγγελική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ