Τρίτη 9 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΣΑΠ
Οι απόψεις για Γ' Εθνική

Τις απόψεις του ΠΣΑΠ, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές στην Γ' Eθνική, κοινοποίησε - και εγγράφως - στη διοργανώτρια αρχή (ΕΕΠ Β' - Γ' κατηγορίας), ως πρόεδρος του Συνδέσμου, ο Aν. Νικοπολίδης.

Προτείνει τη δημιουργία πρωταθλήματος με έναν όμιλο, αλλά ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να δεχτεί ο Σύνδεσμος οποιαδήποτε προσπάθεια «μεταβολής του υφιστάμενου νομικού καθεστώτος που διέπει τους επαγγελματίες και αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, των κοινωνικοασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, της περαιτέρω ασφαλιστικής τους καλύψεως, του τρόπου κατοχύρωσης των επιδικασθεισών αξιώσεών τους και του μηχανισμού εκτελέσεως των αποφάσεων των αρμόδιων αθλητικών επιτροπών».

Επισημαίνει, μεταξύ άλλων, «τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί, κατά καιρούς», αλλά και «τις ολοένα αυξανόμενες αντιδράσεις συναδέλφων μας που, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το βιοπορισμό τους, αντιμετωπίζουν πολλές και σοβαρές δυσκολίες κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους. ...Οι θέσεις που προβάλλονται από εσάς εμφαίνονται να προσεγγίζουν και να επιχειρούν την επίλυση του προβλήματος μάλλον μονομερώς και όχι με σκοπό την πλήρη κάλυψη των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών» και προσθέτει ότι πριν την όποια θεσμική αλλαγή πρέπει να «αλλάξει η υπάρχουσα και, ομολογουμένως, όχι και τόσο υγιής "παραγοντική νοοτροπία" αυτών που διοικούν τις ΠΑΕ ή τα ΤΑΠ της Γ' Εθνικής Κατηγορίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ