Τρίτη 9 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
Κατηγορηματική διάψευση για ένα ηλεκτρονικό μήνυμα

Κατηγορηματική διάψευση στέλνει η Μαρίνα Γαζή, μέλος του ΚΚΕ και συνδικαλίστρια διοικητική υπάλληλος στο ΤΕΙ Πειραιά, για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που τιτλοφορείται «Επιστολή Διαμαρτυρίας» και εμφανίζεται να το αποστέλλει η ίδια προς κόμματα και εφημερίδες. Στο e-mail αυτό, η Μ. Γαζή εμφανίζεται να καταγγέλλει ότι μέλη της Διοίκησης και εργαζόμενοι στο ΤΕΙ Πειραιά έχουν βάλει στο στόχαστρο τον σύζυγό της... Οπως, όμως, δηλώνει η ίδια, με χτεσινή επιστολή που φέρει την υπογραφή της, ποτέ δεν έστειλε τέτοιο ή ανάλογο μήνυμα σε κανέναν παραλήπτη. Μάλιστα, η ηλεκτρονική διεύθυνση που εμφανίζεται στο σημείο του αποστολέα του e-mail δεν είναι η διεύθυνση του προσωπικού e-mail της Μ. Γαζή.

Συγκεκριμένα, η Μ. Γαζή τονίζει στην κατηγορηματική επιστολή της:

«Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως το ηλεκτρονικό μήνυμα που φαίνεται ότι στάλθηκε από εμένα σε κόμματα και εφημερίδες, με ημερομηνία 5 Φλεβάρη 2010, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ. Δηλαδή, ποτέ δεν έστειλα τέτοιο ή ανάλογο ηλεκτρονικό μήνυμα σε κανέναν παραλήπτη.

Καταδικάζω απερίφραστα αυτόν ή αυτούς που προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το όνομά του. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου στο μέλλον».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ