Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2010 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Καθοριστικό διήμερο

Καθοριστικό είναι το επόμενο διήμερο για τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα καθώς στην αυλαία του Α' γύρου του ΤΟΠ-16 θα κριθούν πολλά για τους στόχους της κάθε μίας.

Την αρχή κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Τσιμπόνα στο ΣΕΦ (21.00 ΝΟΒΑ) με σκοπό την τρίτη συνεχόμενη νίκη του που θα τον εδραιώσει στην κορυφή του ομίλου και φυσικά θα φέρει ακόμα πιο κοντά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μετά το χαστούκι από το Μαρούσι για το πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ανασυντάξουν ψυχολογία και δυνάμεις και να συνεχίσουν στους ίδιους επιτυχημένους ρυθμούς που κύλησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές του ΤΟΠ-16.

Αύριο στη Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός δίνει ραντεβού με την Μπαρτσελόνα (21.45 ΣΚΑΪ) σε μια κόντρα των δυο αρχικών φαβορί του ομίλου που όμως πλέον βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Οι «πράσινοι» μετράνε ήδη δυο ήττες ενώ η αναπάντεχη ήττα των Καταλανών από την Παρτιζάν τους έφερε και αυτούς με την πλάτη στον τοίχο. Οπως είναι φυσικό πλέον τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων (απευθείας ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ) θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια και των δύο.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου θα αναμετρηθούν οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις των δυο πρώτων αγωνιστικών, Μαρούσι και Παρτιζάν (ΟΑΚΑ 21.00 ΝΟΒΑ). Οι «κίτρινοι» με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουν να κάνουν ακόμη μια φορά την Ευρώπη να μιλάει για αυτούς. Από την άλλη η Παρτιζάν ψάχνει την τρίτη της συνεχόμενη νίκη που θα την κάνει αυτόματα το πρώτο φαβορί για την πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ