Κυριακή 14 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη μνήμη του συντρόφου μας Νίκου Καραγκούνη

Την Κυριακή 7 Φλεβάρη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο σύντροφός μας στο «Ριζοσπάστη», ο δικός μας άνθρωπος, ο Νίκος Καραγκούνης.

Ο Νίκος γεννήθηκε στο Λαύριο και μεγάλωσε στη Μακρακώμη. Φοίτησε στο ΤΕΙ Λάρισας όπου οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Η εργασιακή αναζήτηση μετά τις σπουδές, τον έστρεψε στη δημοσιογραφία, την οποία υπηρέτησε μέσα από τις στήλες μιας σειράς αθηναϊκών εφημερίδων. Μέλος του ΚΚΕ από τις αρχές της δεκαετίας του '90, ανέλαβε δουλειά στο «Ριζοσπάστη», για να βοηθήσει σε εκείνα τα πρώτα δύσκολα χρόνια μετά τις ανατροπές της περιόδου 1989-1991.

Κάλυπτε με συνέπεια για περισσότερες από δύο δεκαετίες το ρεπορτάζ Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο Οικονομικό Τμήμα της εφημερίδας μας, μοχθώντας καθημερινά για την ανάδειξη της αλήθειας, της αλήθειας της εργατικής τάξης. Ο πρόωρος και απροσδόκητος χαμός του μας συγκλόνισε. Μας λείπει από την καθημερινή δουλειά και τη ζωή της εφημερίδας. Δε θα είναι μαζί μας στους αγώνες, όπως ήταν πάντα.

Στη μνήμη του, όλοι εμείς που δουλεύουμε για να γράφεται και να κυκλοφορεί ο «Ριζοσπάστης», προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ «Ριζοσπάστη», το ποσό των 1.170 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ