Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- Ο Θανάσης, ένας από τους πολλούς φίλους του Κόμματος, προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση 500 ευρώ, μέσω της ΚΟ Οινοφύτων του ΚΚΕ.

-- Οι Απόγονοι και Φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας που επαναπατρίστηκαν από την πόλη Οράντεα της Ρουμανίας, με την ευκαιρία της συνεστίασής τους, συγκέντρωσαν και προσφέρουν για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, το ποσό των 335 ευρώ.

-- Ο αντιστασιακός Χυδίρογλου Αριστομένης προσφέρει 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ «Γ. Ρίτσου» Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης.

-- Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, των: ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ, ΓΙΑΝΝΗ και ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΥ από το Παγκράτι, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω Αχτίδας Υγείας της ΚΟΑ, για να γίνουν πράξη τα οράματα του Μαρξισμού - Λενινισμού.

Σωτηρόπουλος Πλάτων

-- Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας: ΜΟΥΡΟΥΖΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΘΕΟΦΑΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Πανούλη), ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ και ΚΑΠΑΣΑΚΑΛΗ ΑΛΕΚΟΥ, που έδωσαν τη ζωή τους πολεμώντας τους κατακτητές της πατρίδας μας πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω μέσω ΚΟ Πτολεμαΐδας 100 ευρώ στο ΚΚΕ που εξακολουθεί να αγωνίζεται αταλάντευτα, για να πραγματώσει τα ιδανικά του εργαζόμενου ελληνικού λαού.

Μια ξαδέρφη τους


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ