Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΙΠΟΛΗ
Εξέγερση σε κρατητήρια

Εξέγερση αλλοδαπών οι οποίοι κρατούνταν για απέλαση σημειώθηκε προχτές στο Αστυνομικό Τμήμα της Τρίπολης, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου Παλαιστινίου που κρατείται και πρόκειται να απελαθεί.

Ο Παλαιστίνιος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με κομμάτι κουβέρτας στις 6.50 το πρωί , αλλά έγινε αντιληπτός από το σκοπό των κρατητηρίων και απομακρύνθηκε. Στη συνέχεια, συγκρατούμενοί του έβαλαν φωτιά σε κουβέρτες με συνέπεια να προκληθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά, με καπνούς που επεκτάθηκαν σε όλο το χώρο των κρατητηρίων. Αστυνομικοί μπήκαν στα κρατητήρια και απομάκρυναν όλους τους κρατούμενους σε διπλανή αίθουσα, ενώ η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης.

Εξαιτίας του καπνού διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο επτά κρατούμενοι με αναπνευστικά προβλήματα για προληπτικό έλεγχο, χωρίς όμως να κρατηθεί κάποιος από αυτούς για νοσηλεία. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε και παρέμεινε για νοσηλεία και ο 35χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος εδώ και δύο βδομάδες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ