Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κατά 116% κάλυψε το πλάνο της η ΚΝΕ

Ανακοίνωση του ΚΣ της Οργάνωσης

Ανακοινώνοντας την υπερκάλυψη του πλάνου της ΚΝΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, το Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης καλεί τις Οργανώσεις της ΚΝΕ να προχωρήσουν στο πλευρό του Κόμματος σε ένα πλατύ άνοιγμα ενημέρωσης της νεολαίας για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Το ΚΣ ανακοινώνει την υπερκάλυψη του πλάνου της Οργάνωσης στην οικονομική εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε το διάστημα Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010 και προς τιμήν του 10ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, με ποσοστό 116%.

Η Οργάνωση υπερκάλυψε το πλάνο της, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει ορίσει μέχρι σήμερα, σε μία περίοδο κρίσης και ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου στο εισόδημα και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς της ΚΝΕ με τους νέους εργάτες, τους φοιτητές και τους σπουδαστές, με τα παιδιά της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων που βρίσκονται στα θρανία και που ενίσχυσαν το Κόμμα και την Οργάνωσή μας από το υστέρημά τους. Αναδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα βήματα στην έκταση και την ποιότητα των δεσμών με τη νέα γενιά, βασικό όρο για την ισχυροποίηση της Οργάνωσης που θέτουν και οι Θέσεις του ΚΣ για το 10ο Συνέδριο.

Το ΚΣ καλεί τις Οργανώσεις της ΚΝΕ με βάση και την πείρα από το πλατύ άνοιγμα που πραγματοποίησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τις μεγάλες δυνατότητες που φανερώνει η υπερκάλυψη του πλάνου, να οργανώσουν, στο πλευρό του Κόμματος, πλατιά εξόρμηση ενημέρωσης της νεολαίας για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας. Για να μάθει η νέα γενιά τις πραγματικές αιτίες της ολομέτωπης επίθεσης του κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη, για να οργανώσει την αντεπίθεσή της. Να μην ξεγελαστεί από την άθλια προπαγάνδα και τα ψέματα που χρησιμοποιούν η κυβέρνηση, η ΕΕ και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, οι εργοδοτικές πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Καμία θυσία για την πλουτοκρατία. Υπάρχουν όλες οι υλικές προϋποθέσεις για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας και των παιδιών της.

Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ