Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Πρόσω ολοταχώς για απεργία και εκλογές

Λευκό ψήφισε η ΠΑΣΚΕ για την απεργία

Απόφαση συμμετοχής του κλάδου στην απεργία στις 24 Φλεβάρη πήρε χτες κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής. Το ρόλο του στυλοβάτη της κυβερνητικής πολιτικής κέρδισε επάξια για ακόμα μια φορά η παράταξη της ΠΑΣΚΕ, η οποία στην πρόταση για απεργία ψήφισε λευκό!

Ταυτόχρονα το συνδικάτο δίνει ακόμα μια μάχη, αυτή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συνδικάτου που θα πραγματοποιηθούν σε λίγες μέρες. Σ' αυτήν την κατεύθυνση καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν αποφασιστικά, μαζικά στην απεργία, αλλά και στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που έχει οριστεί την ίδια μέρα στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ, Κάνιγγος). Μετά το τέλος της συνέλευσης σύσσωμοι οι απεργοί θα κατευθυνθούν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια.

Οπως υπογραμμίζει στο κάλεσμά του το συνδικάτο, «οι επερχόμενες εκλογές του συνδικάτου πρέπει να γίνουν η αφετηρία της δικής μας αντεπίθεσης. Να δώσουν μήνυμα στη μεγαλοεργοδοσία, στα πολιτικά της στηρίγματα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.) στους ευρω-προσκολλημένους (ΣΥΡΙΖΑ) και στους εργατοπατέρες σε ΓΣΕΕ, ΕΚΑ και Ομοσπονδία ότι δε θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, ότι δε θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει. Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση πρέπει να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό. Μαζικά να πάρουμε μέρος και να δείξουμε τη δύναμή μας που δεν είναι άλλη από την ταξική ενότητα στον κλάδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ