Σάββατο 20 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
φωτό 3

- O σύντροφος Δημήτρης Ζώτος από την Βρυσούλα Ιωαννίνων προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Βουτσαρά, 50 ευρώ στην μνήμη των αγαπημένων του γονιών και 50 ευρώ στη μνήμη των: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Οι σ/φοι της ΚΟΒ Τύπου Β/Δ προσφέρουμε 275 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του σ/φου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ που, πρόωρα, «έφυγε» από τη ζωή. Με την υπόσχεση ότι, ακολουθώντας το παράδειγμά του με τη συνεπή δράση του, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Στόχο τον οποίο και ο ίδιος ο σ. Δημήτρης έταξε σε ολόκληρη τη ζωή του.

***

Η Ζωή Σώκου, στη μνήμη της αδελφής της ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΩΚΟΥ - ΤΣΕΜΠΕΡΑ, που «έφυγε» πριν τρία χρόνια, καθώς και στη μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα, προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φαρμάκου.

***

Η Μαρία Λαμπρινού και ο Στέφανος Λουκάς στη μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού, αλλά και πρώτου καθοδηγητή μας για την ένταξη στον ταξικό αγώνα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, που έφυγε στα 92 του χρόνια, στις 21.4.2009, πλήρης ημερών και αγώνων, αλλά πολύ νωρίς για εμάς που τον λατρέψαμε, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αερομεταφορών.

Γιάννης - Βάλια - Νικολέτα

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπητού μας φίλου ΙΩΑΝΝΗ ΣΩΡΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Οικογένεια Ανδρέα Δημητρίου

Βασίλης Εφραιμίδης
Βασίλης Εφραιμίδης
* Στη μνήμη του αγαπητού μου φίλου ΙΩΑΝΝΗ ΣΩΡΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αναστάσιος Ζέλλος

***

Την 4η Φλεβάρη 2010, «έφυγε» από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Η αγαπημένη μας θεία ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΧΡΥΣΑΦΗ, από την Συκούντα Λέσβου, σε ηλικία 83 χρονών. Στα νιάτα της υπήρξε μέλος της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και ήταν μέχρι το τέλος της ζωής της ένθερμος οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της, καθώς επίσης, και στη μνήμη των γονιών μας ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΜΑΡΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ και ΔΩΡΑΣ ΚΟΥΤΟΥΚΤΣΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Βριλησίων.

Γιάννης Καμάρας - Νίκη Κουτουκτσή

***

φωτό

Η ΟΓΕ, αντί στεφάνου, προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, για την ανέγερση του μνημείου των πεσόντων αγωνιστών στη μάχη της Φλώρινας.

***

φωτό

Η ΟΓΕ προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη της συναγωνίστριας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή το Δεκέμβρη 2009, για την ανέγερση του Μνημείου των πεσόντων αγωνιστών στη Φλώρινα. Θα μείνει μια απ' τις εξέχουσες γυναικείες φυσιογνωμίες στην ιστορική διαδρομή της ΟΓΕ.

***

φωτό

Στις 15.2.2010, συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΙΟΥΤΑ, από την Αρναία Χαλκιδικής όπου και πέθανε. Εζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως μετανάστης στο Τρόιστορφ της Γερμανίας. Συμμετείχε στο μεταναστευτικό και κοινοτικό κίνημα. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη της Κοινότητας Ζίγκμπουργκ και για πολλά χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα 1967 -1974, ως οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, ο αδελφός του Απόστολος Λιούτας προσφέρει 100 ευρώ, οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γερμανίας.


ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

Eurokinissi

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ

ΛΙΟΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΛΙΟΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου

Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ(92 ετών, «έφυγε» στις 21.4.2009)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ(92 ετών, «έφυγε» στις 21.4.2009)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ