Σάββατο 20 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ
Στις κάλπες από μεθαύριο

«Οι εκλογές του σωματείου γίνονται σε μια περίοδο, όπου η αντεργατική - αντιλαϊκή επίθεση μεγαλώνει», επισημαίνει η «Δημοκρατική Ανεξάρτητη Συνεργασία» (ΔΑΣ) στη διακήρυξή της για τις εκλογές του Συνδικάτου Αποκλειστικών Νοσοκόμων και Νοσηλευτριών «Ενωση Αλληλεγγύη», που ξεκινούν μεθαύριο Δευτέρα και ολοκληρώνονται στις 26 Φλεβάρη.

Οι εκλογές θα γίνουν στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη (5ος όροφος). «Στο χέρι των εργαζομένων είναι με τη δράση μας και τους αγώνες όχι μόνο να ματαιώσουμε την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων, αλλά και να ανοίξουμε δρόμο για συνολικότερες ανατροπές», υπογραμμίζει η ΔΑΣ και τονίζει οτι γι' αυτόν το λόγο προχώρησε στην κατάρτιση ξεχωριστού ψηφοδελτίου «που στηρίζει και στηρίζεται στο ΠΑΜΕ», καθώς η «πλειοψηφία της Διοίκησης του Σωματείου δεν υπηρετούσε πλέον τα συμφέροντα των συναδέλφων».

Οι υποψήφιοι της ΔΑΣ για το ΔΣ της «Ενωσης Αλληλεγγύης» και το ΕΚΑ είναι: Γεωργίου Φρίντα («Σωτηρία»), Καρέλλου Τασία («Ευαγγελισμός»), Κούλη Γωγώ («Σωτηρία») και Παπαγεωργίου Ελένη (Λάρισα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ