Τετάρτη 3 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι «παπαγάλοι» των ΜΜΕ...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Πόσες ακόμη ανοησίες θα ακούσουμε στις τηλεοράσεις από τα «παπαγαλάκια» (κάθε είδους και προέλευσης) της πολιτικής των μονοπωλίων που έχει συναποφασίσει η κυβέρνηση στην ΕΕ;

Ως πού θα φτάσει η ...φαντασία, η ωμότητα και η δημιουργικότητά τους για να παρουσιάσουν το «μαύρο» ως «άσπρο» και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

Χτες πληροφορηθήκαμε ότι η πολιτική που θα εφαρμόσει το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετη με την ...πολιτική του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Μάθαμε, παράλληλα, ότι μπορεί τα μέτρα να είναι σκληρά, πλην, όμως, οι στιγμές που ζούμε είναι «ιστορικές» και ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναλάβει «ιστορικές ευθύνες».

Μας ενημέρωσαν, επίσης, ότι και χάρη μας κάνουν με τόσα λίγα μέτρα που παίρνουν και έχουν αποφύγει τα χειρότερα, που είναι απαραίτητα μεν, αλλά το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ ...έθεσε «βέτο».

Και, φυσικά, μας συνέστησαν ότι πρέπει να αποφύγουμε τις «ακραίες» αντιδράσεις, διότι αυτό υπονομεύει τη σωτηρία της χώρας.

Ελα, όμως, που πιο ακραίο πράγμα από την πολιτική που πάνε να εφαρμόσουν δεν υπάρχει! Αλλωστε, το λένε ευθέως πως τα μέτρα που ανακοινώνουν σήμερα είναι μόνο το ...πρώτο πιάτο.

Στη συνέχεια ετοιμάζεται μεγάλο «φαγοπότι» με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και καλεσμένη θα είναι όλη η ...παλιοπαρέα: Τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, πολυεθνικές και κάθε είδους «επενδυτές».

Γι' αυτούς φυσικά ...ούτε λέξη για το τι πρέπει να πληρώσουν, για το πόσα έχουν ήδη «φάει» και συνεχίζουν να τρώνε.

Α... συγνώμη, είπε κάτι χτες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οτι «οι τράπεζές μας περνάνε δύσκολες ώρες»!!!

Μόνο να τους δώσουμε και κάτι έτσι αυθόρμητα για συμπαράσταση στο δράμα τους, δε ζήτησε...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ