Πέμπτη 4 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Βίοι αντίθετοι

Σε τελείως διαφορετική μοίρα βρίσκει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η προτελευταία αγωνιστική της φάσης του ΤΟΠ-16 στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση (μετά τη χτεσινή νίκη της Τσιμπόνα επί της Κίμκι με 82-63) υποδέχονται σήμερα την Κάχα (ΣΕΦ 21.45 ΣΚΑΙ) με σκοπό να σφραγίσουν και την πρωτιά στον όμιλο που θα του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα. Οπως τονίζει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς η Κάχα είναι επικίνδυνη και καίγεται για τους βαθμούς. Στα αγωνιστικά, παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Γιάννη Μπουρούση.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός με μέχρι τώρα απολογισμό 4 ήττες δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά και κόντρα στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι (21.45 ΝΟVΑ) θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό του γόητρο. Η νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα που ουσιαστικά τον φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Ομπράντοβιτς που θέλουν έστω και στο πάρα δύο του ΤΟΠ-16 να δείξουν μια καλύτερη εικόνα.

  • Xτες στο ΟΑΚΑ το Μαρούσι υπέστη την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 85-58 και οι ελπίδες του για πρόκριση ψαλιδίστηκαν αρκετά. Πλέον οι κίτρινοι χρειάζονται ήττα της Παρτιζάν σήμερα και να επικρατήσουν του Παναθηναϊκού στο τελευταίο παιχνίδι του ΤΟΠ-16.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ