Πέμπτη 4 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΝΕΓΑΛΗ 0-2
Εχει δρόμο ακόμα...

Την ήττα γνώρισε χτες στο κατάμεστο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική ομάδα από τη Σενεγάλη με 0-2 σε φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με σύστημα 4-4-3 ο Ρεχάγκελ προσπάθησε να δώσει στίγμα επιθετικό, ωστόσο η κούραση των Ελλήνων διεθνών και τα αγωνιστικά προβλήματα αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να δείξει μια καλή εικόνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέναντι στους σαφώς πιο έτοιμους Σενεγαλέζους που προέρχονταν από τη συμμετοχή τους στο Κόπα Αφρικα. Οι Αφρικανοί στο Β` μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και «χτύπησαν» στο τελευταίο 20λεπτο (Νιαγκ 71`, Ο Ντο 81`),

Ελλάδα: Τζόρβας (45' Χαλκιάς), Σπυρόπουλος, Μόρας (69' Μάκος), Βύντρα, Κυργιάκος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (45' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Σαμαράς (66' Χριστοδουλόπουλος), Χαριστέας (45' Σαλπιγγίδης), Καπετάνος (45' Γκέκας)

Σενεγάλη: Ν'Ντιαγιέ, Ντιαβαρά, Φατί, Ντραμέ, Γκομίς (56' Ντο), Σ. Καμαρά (57' Ντιούφ), Ντιά (69' Μπα), Μανγκάν (77' Ντιακατέ), Ταβαρές (83' Τιουνέ), Ντ. Καμαρά (45' Σόου) Νιάνγκ

  • Σπουδαίο βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-21 έκανε χτες η Εθνική ελπίδων που επικράτησε εκτός έδρας της Αγγλίας με 2-1 (Γ. Παπαδόπουλος 28` Κ. Παπαδόπουλος 49`) και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου και πλέον είναι το πρώτο φαβορί για την κατάληψή της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ