Τρίτη 28 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Τρεις στους τέσσερις χαμογέλασαν

Σε πολύ καλή φόρμα έδειξε ότι βρίσκεται η Βουλιαγμένη (φάση από τον αγώνα με Μπάγερν)

Sportidea

Σε πολύ καλή φόρμα έδειξε ότι βρίσκεται η Βουλιαγμένη (φάση από τον αγώνα με Μπάγερν)
Οι τρεις στους τέσσερις χαμογέλασαν... Ο λόγος για τις ελληνικές ομάδες που συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις, όπου τρεις εκ των τεσσάρων κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα προημιτελική φάση. Ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Εθνικός στο Κυπελλούχων και η Βουλιαγμένη στο Λεν Τρόφι, κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, σε αντίθεση με τα Χανιά που έμειναν εκτός νυμφώνος. Μάλιστα, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη κατάφεραν να προκριθούν πρώτοι από τους ομίλους τους και αναμένεται μια ευνοϊκή κλήρωση στις 9 του Δεκέμβρη, ενώ ο Εθνικός που ήταν δεύτερος στον όμιλό του θα πρέπει να περιμένει κάποια πρωτοπόρο της πρώτης φάσης.

Πρώτος και καλύτερος

Ούτε η Γαλατασαράι στάθηκε ικανή να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Ολυμπιακού προς την πρωτιά του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 10-7 την τουρκική ομάδα και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους. Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη με πολύ μεγαλύτερη διαφορά, αλλά στο τελευταίο επτάλεπτο ο Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς προτίμησε να χρησιμοποιήσει τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες. Η αγωνιστική ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» ήταν εμφανής καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη λήξη της δεύτερης περιόδου, η ομάδα του Ντράγκαν Ματουτίνοβιτς βρέθηκε να προηγείται 6-1 και 8-3.

Τρομεροί... μπέμπηδες

Τα δόντια της έδειξε η Βουλιαγμένη στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του προκριματικού ομίλου του ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ, που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Οι «μπέμπηδες» επικράτησαν 6-5 της πανίσχυρης Μλάντοστ, αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας, ενώ δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμα ουσιαστικά δεν έχει αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν δραματικό σε όλη τη διάρκειά του, με τον Τόνι Κουτσογιάννη να χαρίζει στους «μπέμπηδες» την πολύτιμη νίκη που τους εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και μια ευνοϊκή κλήρωση στην επόμενη φάση.

Πρόωρο αντίο

Χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης, τα Χανιά ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον προκριματικό όμιλο του LEN Trophy που διεξήχθη στη Γένοβα της Ιταλίας. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, ο ΝΟΧ ηττήθηκε 11-4 από την ουγγρική Βάσας και αποχαιρέτησε για φέτος την Ευρώπη.

  • Σε αγώνα για την πρεμιέρα της Α1 ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αρη Νικαίας με 14-6. Ο αγώνας Χίου-Πάτρας αναβλήθηκε αφού δεν ταξίδεψαν οι διαιτητές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ