Πέμπτη 18 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου Ευαγγέλου Στυλ. Αλπανίδη πληρεξουσίου των α) ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΛΥΤΕΚ ΑΕΤΕ», που εδρεύει στη Νίκαια και επί της οδού Πέτρου Ράλλη, αρ. 165 και εκπροσωπείται νόμιμα β) ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ χήρας Αθανασίου ΜΑΚΡΙΔΟΥ, το γένος Ευαγγέλου και Ρουμπίνης Διδυμιώτη, κατοίκου Καλλιθέας, οδός Ισμήνης, αριθμός 34 (Τζιτζιφιές) και γ. KΩNΣTANTINOY ΜΑΚΡΙΔΗ του Αθανασίου, κάτοικο Καλλιθέας, οδός Ισμήνης, αριθμός 34 (Τζιτζιφιές) επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς για λογαριασμό του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟΥΜΠΟΥ του Ιωάννου, πρώην κατοίκου Κερατσινίου, οδός Πανόρμου, αρ. 71-73 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της από 23.12.2009 και υπ' αριθμ. καταθέσεως 9026/2009 αιτήσεως συντηρητικής κατασχέσεως των πρώτων κατά του τελευταίου (Δ. Στούμπου) και κατά του Ευαγγέλου Κόλλια, απευθυνομένης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) και ζητά να γίνει δεκτή σε όλα της τα αιτήματα για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή. Στο τέλος του δικογράφου υπάρχουν οι ακόλουθες πράξεις: α) έκθεση κατάθεσης δικογράφου της Γραμματέως του Πρωτοδικείου Πειραιώς, από την οποία προκύπτει ότι η άνω αίτηση κατατέθηκε την 23.12.2009 και έλαβε αριθμό καταθέσεως 9026/2009 και β) ταυτόχρονη πράξη της ιδίας Γραμματέως, με την οποία ορίζεται δικάσιμος η 9η Φεβρουαρίου του έτους 2010, ημέρα Τρίτη.

Κατά την ως άνω δικάσιμο η συζήτηση της υπόθεσης αυτής ανεβλήθη για την 24.3.2010.

Με την ανωτέρω αγωγή η εταιρεία ΠΟΛΥΤΕΚ ΑΕΤΕ, Αικατερίνη Μακρίδου και Κωνσταντίνος Μακρίδης αιτούνται να γίνει αυτή δεκτή ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής, επί τω τέλει όπως χορηγηθεί εις αυτούς άδεια δια να κατάσχουμε συντηρητικώς, μέχρι του ποσού των πεντακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων έξι ευρώ και ενενήντα πέντε ευρώ (565.006,95), πλέον τόκων και εξόδων μέχρις εξοφλήσεως, οιανδήποτε περιουσίαν των καθ' ων (κινητήν ή ακίνητη), είτε εις χείρας των, είτε εις χείρας τρίτου ευρισκομένη, όπως ειδικότερα περιγράφεται εις την εν λόγω αίτηση.

Προς γνώσιν του Διονυσίου Στούμπου και για τις νόμιμες συνέπειες καλούμενον κατά τη συζήτηση της άνω αιτήσεως, ότε και όπου ως άνω ορίζεται.

Η Δικαστική Επιμελήτρια Μαρία Μυλωνά

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου Ευαγγέλου Στυλ. Αλπανίδη πληρεξουσίου του α) ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΛΥΤΕΚ ΑΕΤΕ», που εδρεύει στη Νίκαια και επί της οδού Πέτρου Ράλλη, αρ. 165 και εκπροσωπείται νόμιμα β) ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ χήρας Αθανασίου ΜΑΚΡΙΔΟΥ, το γένος Ευαγγέλου και Ρουμπίνης Διδυμιώτη, κατοίκου Καλλιθέας, οδός Ισμήνης, αριθμός 34 (Τζιτζιφιές) και γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ του Αθανασίου, κάτοικο Καλλιθέας, οδός Ισμήνης, αριθμός 34 (Τζιτζιφιές) επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς για λογαριασμό του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟΥΜΠΟΥ του Ιωάννου, πρώην κατοίκου Κερατσινίου, οδός Πανόρμου, αρ. 71-73 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο του από 19.2.2010 πρακτικού αναβολής του κ. Δικαστού του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), με το οποίο καλείται ο τελευταίος (Δ. Στούμπος), όπως παραστεί την 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 9.30 π.μ. ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, ακροατήριο ασφαλιστικών μέτρων, όπου θα συζητηθεί η από 23.12.2009 και υπ' αριθμ. καταθέσεως 9026/2009 αίτηση συντηρητικής κατασχέσεως του πρώτου κατά του τελευταίου (Δ. Στούμπου) και κατά του Ευαγγέλου Κόλλια, δικάσιμος της οποίας αρχικώς ωρίσθη η 9.2.2010 και μετ' αναβολήν η 24.3.2010.

Με την ανωτέρω αίτηση η εταιρεία ΠΟΛΥΤΕΚ ΑΕΤΕ, η Αικατερίνη Μακρίδου και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης αιτούνται να γίνει αυτή δεκτή ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής, επί τω τέλει όπως χορηγηθεί εις αυτούς άδεια δια να κατάσχουν συντηρητικώς, μέχρι του ποσού των πεντακοσίων εξήντα πέντε χιλιάδων έξι ευρώ και ενενήντα πέντε ευρώ (565.006,95), πλέον τόκων και εξόδων μέχρις εξοφλήσεως, οιανδήποτε περιουσίαν των καθ' ων (κινητήν ή ακίνητη), είτε εις χείρας των, είτε εις χείρας τρίτου ευρισκομένη, όπως ειδικότερα περιγράφεται εις την εν λόγω αίτηση.

Προς γνώσιν του Διονυσίου Στούμπου και για τις νόμιμες συνέπειες καλούμενος κατά τη συζήτηση της άνω αιτήσεως, ότε και όπου ως άνω ορίζεται.

Η Δικαστική Επιμελήτρια Μαρία Μυλωνά

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου Ευαγγέλου Στυλ. Αλπανίδη πληρεξουσίου του Παναγιώτη Μπανέλλη, κατοίκου Πειραιώς, οδός Ζαΐμη, αριθμός 71-73 επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς για λογαριασμό του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟΥΜΠΟΥ του Ιωάννου, πρώην κατοίκου Κερατσινίου, οδός Πανόρμου, αρ. 71-73 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της από 23.12.2009 και υπ' αριθμ. καταθέσεως 9027/2009 αιτήσεως συντηρητικής κατασχέσεως του πρώτου κατά του τελευταίου (Δ. Στούμπου) και κατά του Ευαγγέλου Κόλλια, απευθυνόμενης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) και ζητά να γίνει δεκτή σε όλα της τα αιτήματα για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή. Στο τέλος του δικογράφου υπάρχουν οι ακόλουθες πράξεις: α) έκθεση κατάθεσης δικογράφου της Γραμματέως του Πρωτοδικείου Πειραιώς, από την οποία προκύπτει ότι η άνω αίτηση κατατέθηκε την 23.12.2009 και έλαβε αριθμό καταθέσεως 9027/2009 και β) ταυτόχρονη πράξη της ιδίας Γραμματέως, με την οποία ορίζεται δικάσιμος η 9η Φεβρουαρίου του έτος 2010, ημέρα Τρίτη.

Κατά την ως άνω δικάσιμο η συζήτηση της υπόθεσης αυτής ανεβλήθη για την 24.3.2010.

Με την ανωτέρω αίτηση ο Παναγιώτης Μπανέλλης αιτείται να γίνει αυτή δεκτή ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής, επί τω τέλει όπως χορηγηθεί εις αυτόν άδεια δια να κατάσχει συντηρητικώς, μέχρι του ποσού των διακοσίων σαράντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων είκοσι ένα ευρώ και ογδόντα ένα λεπτών (248.921,81), πλέον τόκων και εξόδων μέχρις εξοφλήσεως, οιανδήποτε περιουσίαν των καθ' ων (κινητήν ή ακίνητη), είτε εις χείρας των, είτε εις χείρας τρίτου ευρισκομένη, όπως ειδικότερα περιγράφεται εις την εν λόγω αίτηση.

Προς γνώσιν του Διονυσίου Στούμπου και για τις νόμιμες συνέπειες καλούμενος κατά τη συζήτηση της άνω αιτήσεως, ότε και όπου ως άνω ορίζεται.

Η Δικαστική Επιμελήτρια Μαρία Μυλωνά

***

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΙΔΟΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Μετά από έγγραφη παραγγελία του δικηγόρου Ευαγγέλου Στυλ. Αλπανίδη πληρεξουσίου του Παναγιώτη Μπανέλλη, κατοίκου Πειραιώς, οδός Ζαΐμη, αριθμός 71-73 επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιώς για λογαριασμό του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΟΥΜΠΟΥ του Ιωάννου, πρώην κατοίκου Κερατσινίου, οδός Πανόρμου, αρ. 71-73 και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο του από 19.2.2010 πρακτικού αναβολής του κ. Δικαστού του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), με το οποίο καλείται ο τελευταίος (Δ. Στούμπος), όπως παραστεί την 24 Μαρτίου 2010 και ώρα 9.30 π.μ. ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς, ακροατήριο ασφαλιστικών μέτρων, όπου θα συζητηθεί η από 23.12.2009 και υπ' αριθμ. καταθέσεως 9027/2009 αίτηση συντηρητικής κατασχέσεως του πρώτου κατά του τελευταίου (Δ. Στούμπου) και κατά του Ευαγγέλου Κόλλια, δικάσιμος της οποίας αρχικώς ωρίσθη η 9.2.2010 και μετ' αναβολήν η 24.3.2010.

Με την ανωτέρω αίτηση ο Παναγιώτης Μπανέλλης αιτείται να γίνει αυτή δεκτή ως νόμιμη, βάσιμη και αληθής, επί τω τέλει όπως χορηγηθεί εις αυτούς άδεια δια να κατάσχουν συντηρητικώς, μέχρι του ποσού των διακοσίων σαράντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων είκοσι ενός ευρώ και ογδόντα ενός λεπτών (248.921,81), πλέον τόκων και εξόδων μέχρις εξοφλήσεως, οιανδήποτε περιουσίαν των καθ' ων (κινητήν ή ακίνητη), είτε εις χείρας των, είτε εις χείρας τρίτου ευρισκομένη, όπως ειδικότερα περιγράφεται εις την εν λόγω αίτηση.

Προς γνώσιν του Διονυσίου Στούμπου και για τις νόμιμες συνέπειες καλούμενος κατά τη συζήτηση της άνω αιτήσεως, ότε και όπου ως άνω ορίζεται.

Η Δικαστική Επιμελήτρια Μαρία Μυλωνά


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ