Πέμπτη 18 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ - ΠΑΟ
Ρίσκο και ό,τι βγει...

Αποφασισμένος να παίξει με όλα τα ρίσκα, ώστε να διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες πρόκρισης στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα είναι ο Παναθηναϊκός στη σημερινή ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης (20.00 ΑΝΤΕΝΑ). Οι πράσινοι ταξίδεψαν στο Βέλγιο χωρίς να πουν καν κουβέντα, αντιλαμβανόμενοι το δύσκολο της αποστολής που έχει να κάνει με το έργο της ανατροπής. Πάντως, ανεξαρτήτως πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός επιζητά και την καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους ενόψει και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους βασικούς, ενώ τόνισε στους παίκτες του να μην ασχολούνται καθόλου με το ντέρμπι της Κυριακής. Τη θέση του τραυματία Σπυρόπουλου στα αριστερά της άμυνας θα πάρει ο Καντέ, δεξί μπακ θα παίξει ο Βύντρα και στόπερ οι Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ. Στο κέντρο Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης και μπροστά Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ.

Πάντως, και η παράδοση είναι εναντίον της ελληνικής ομάδας αφού σε έξι αγώνες επί βελγικού εδάφους έχει πάρει μόλις μία ισοπαλία και έχει σκοράρει μόνο μία φορά.

Στ' άλλα σημερινά ματς έχουμε: Μπαρτσελόνα - Στουτγκάρδη, Βέρντερ - Βαλένθια, Μαρσέιγ - Μπενφίκα, Φούλαμ - Γιούβεντους, Βόλσμπουργκ - Ρούμπιν Καζάν, Αντερλεχτ - Αμβούργο και Λίβερπουλ - Λιλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ