Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πρoκλητική υποκρισία...

Πραγματική πρόκληση αποτελούν οι ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μεγάλες συνδικαλιστικές οργανώσεις των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑμΕΑ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραπληγικών), με αφορμή το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους ήταν τα πρώτα θύματα των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης, αυτών που έως τώρα έχουν ανακοινωθεί και αυτών που προωθούνται με το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, το χτύπημα των εργασιακών σχέσεων, το πάγωμα και τη μείωση μισθών και συντάξεων, την αύξηση του ΦΠΑ. Με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για το Φορολογικό έρχεται να δοθεί ένα ακόμα χτύπημα στο εισόδημά τους. Με την κατάργηση του αφορολογήτου της πρώτης κατοικίας και της απαλλαγής από φόρους των εισοδημάτων των ΑμΕΑ από μισθούς και συντάξεις.

Είναι υποκριτικές οι διάφορες ανακοινώσεις των οργανώσεων των ΑμΕΑ που θέλοντας να κρύψουν τη συνενοχή τους για την κατάσταση των ΑμΕΑ, τη στάση στήριξης της αντιλαϊκής πολιτικής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, εμφανίζονται να διαμαρτύρονται ότι μόνο με το Φορολογικό πλήττονται οι ανάπηροι. Δε λένε κουβέντα για τη χειροτέρευση της θέσης των αναπήρων και εργαζομένων από το σύνολο της πολιτικής της κυβέρνησης, στη μόρφωσή τους που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, στη δουλειά που δεν έχουν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ