Τρίτη 23 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυνισμός και κοροϊδία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ότι ήταν έτσι τα πράγματα, όμως άλλο είναι να το ακούς και μάλιστα από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, σε προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση...

Ετσι λοιπόν, μάθαμε ότι στην κυβέρνηση «πόνεσαν» όταν αποφάσισαν την αύξηση του ΦΠΑ και τις περικοπές μισθών. Με πόνο ψυχής το έκαναν, με κλάμα και οδυρμό.

Κι όταν το είπε αυτό ο Γ. Παπανδρέου, δε φιλοτιμήθηκε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να του δώσει ένα μαντίλι για τυχόν κρίση συγκίνησης.

Κι εμείς, ως λαός, τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από το να συμπαρασταθούμε στον αβάσταχτο πόνο του πρωθυπουργού μας.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται να ...«πονέσει» πολλές φορές ακόμη, μια και μέχρι το καλοκαίρι θα έχει φέρει για ψήφιση ένα φορολογικό και ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που όλοι καταλαβαίνουμε πόσο επαχθή μέτρα περιέχουν.

Κι όλα αυτά πριν αρχίσουν τα περίφημα «θερινά τμήματα» της Βουλής, όπου παγίως ψηφίζονται τα χειρότερα, που ακόμη δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα.

Είναι προφανές ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι η κυβέρνηση να ...πονέσει πραγματικά, κι αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι αγώνες των εργαζομένων. Και μαζί της να πονέσουν όσοι τη στηρίζουν.

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ η κουβέντα, ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει ...βαρεθεί να δέχεται δημόσιες ευχαριστίες από κυβερνητικά στελέχη. Μετά τον πρωθυπουργό, τους ευχαρίστησε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας γιατί στηρίζουν το εξοπλιστικό του πρόγραμμα.

Είναι προφανές πια ότι η κυβέρνηση τούς είναι ...καταϋποχρεωμένη. Κι είμαστε πολύ περίεργοι για το ...πώς θα βγάλει την υποχρέωση. Εχετε καμιά ιδέα;

Α, και να μην το ξεχάσουμε: Ξέρετε τι είναι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη; Αχρηστοι που «δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους». Γι' αυτό, λέει, και καταφεύγουν σε εργοδότες!


Γρηγοριάδης Κώστας

Θα του συνιστούσαμε, όταν αυτοί που «δεν μπορούν να ζήσουν μόνοι τους» αποφασίσουν να απαλλαγούν, μια και καλή, από τους εργοδότες να μην βρίσκεται στα πέριξ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ