Σάββατο 3 Απρίλη 2010 - Κυριακή 4 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΤΟ SITEτου «Ζήνωνα» Γλυφάδας μεταδίδουμε τις παρακάτω σκακιστικές ειδήσεις: α) Στα τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα που έγιναν στο 14ο Δ. Σχολείο Γλυφάδας αγωνίστηκαν στις 21 Μάρτη 400 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών - Γυμνασίων - Λυκείων από σχολεία της Αττικής. Οι μαθητές-τριες που προκρίθηκαν για τα τελικά που θα γίνουν στη Χαλκιδική (Πανελλήνια Σχολικά - Ατομικά 24-25 Απρίλη και Ομαδικά 23 Απρίλη) είναι (Νήπια): Κούτα Αντωνία, Στρατή Μπέττυ, Ηλιά Αναστασία, Βορτσέλα Λύδια, Αναστασάκης Γ., Κλάππας Κ., Αλεξίου Στέλιος, Κλειδαράς Τασ., Δερμιτζάκης Δ., Θεοδωράκος Τασ., Λίτινας Αρ., Καρατζάς Χ., Βουλουμάνος Β., Ρηγάτος Α. β) Η επόμενη διοργάνωση με αναπτυξιακό χαρακτήρα στη Γλυφάδα θα είναι οι Μαθητικοί Αγώνες για τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, οι οποίοι θα διεξαχθούν μετά το Πάσχα για 22η συνεχή χρονιά! γ) Ο σκακιστής του «Ζήνωνα» Θανάσης Τσάνας είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και συμμετείχε με επιτυχία στο παραδοσιακό ματς σκακιού με το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟγύρο του ανοικτού τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Ποτέα, μερικά αποτελέσματα στην κορυφή ήταν: Χειμάρας - Τεπελένης 1/2, Κλόκας - Δεληθανάσης 0-1, Σιδερής - Μητραντζάς 1/2, Κωστόπουλος - Κοεράντ 1-0, Καλίτσης - Σιενζέφσκι 1/2 συμμετείχαν 80 σκακιστές και σκακίστριες. Στη βαθμολογία είχαν προηγηθεί οι Δεληθανάσης 5,5 β., Τεπελένης, Χειμάρας, Κωστόπουλος από 5 β. και ακολουθούσαν με 4,5 β. οι Σιδερής, Μητραντζάς, Ηλαντζής, ο Ουκρανός Κάμενετς, Μητσάκος, ο Πολωνός Σιενζέφσκι και ο Καλίτσης.

Το ερχόμενο Σάββατο 10 Απρίλη ξεκινάει στο ΣΟ Αμπελοκήπων (Μακρυνίτσας 12-14), το 104ο Ανοικτό Τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ