Πέμπτη 1 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
Επιφυλακτικοί οι γιατροί για την όραση της 10χρονης

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της όρασής της υποβλήθηκε χτες η 10χρονη Αφγανή που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Κυριακής από την έκρηξη βόμβας στα Πατήσια. Το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε με επιτυχία και μεταφέρθηκε χτες από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το κοριτσάκι υποβλήθηκε για πέντε ώρες σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί μάτι. Αφαιρέθηκαν πέντε ξένα σώματα και έγινε αποκατάσταση του αποκολλημένου αμφιβληστροειδούς, ωστόσο οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί στο αν θα αποκατασταθεί η όραση της 10χρονης. Τις επόμενες μέρες, η 10χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο αριστερό μάτι.

Τη σύλληψη και καταδίκη όποιων εμπλέκονται στο θάνατο του 15χρονου γιου του, ζήτησε χθες ο Μοχάμεντ Νατζάφι. Βρέθηκε στο σημείο όπου την περασμένη Κυριακή έχασε τη ζωή του ο γιος του, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο η 10χρονη κόρη του και ελαφρύτερα η γυναίκα του από την έκρηξη της βόμβας, καταδίκασε την ενέργεια και ζήτησε από τους πολίτες να βοηθήσουν την αστυνομία να βρει τους δράστες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ