Παρασκευή 2 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ
Μεγάλα προβλήματα στους δρόμους

Μεγάλα ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν χθες οι εκδρομείς των γιορτών του Πάσχα. Ουρές αρκετών χιλιομέτρων σχηματίστηκαν στα διόδια του Ζευγολατιού και της Ελευσίνας, όπως επίσης και στα σημεία των Εθνικών Οδών όπου εκτελούνται έργα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περισσότερα από 600.000 αυτοκίνητα είχαν περάσει μέχρι αργά χθες το απόγευμα από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, ενώ αξιωματικοί της Τροχαίας τονίζουν πως η έξοδος των εκδρομέων θα κορυφωθεί σήμερα.

Οσοι επέλεξαν, πάντως, να φύγουν χθες από την πρωτεύουσα προς τη Στερεά Ελλάδα, είχαν να αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα, καθώς το απόγευμα σχηματίστηκε ουρά τεσσάρων χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης, αλλά και έξω από τη Λαμία. Σημειώνεται ότι ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 6 σήμερα το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Χωρίς προβλήματα ήταν η αναχώρηση των κατοίκων της Αθήνας, που επέλεξαν να φύγουν με πλοία, αεροπλάνα και τρένα. Χθες, ήταν προγραμματισμένα 25 δρομολόγια από τον Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με την πληρότητα μάλιστα να αγγίζει το 90%. Στα ίδια ποσοστά πληρότητας κυμαίνονται και οι θέσεις στα δρομολόγια του ΟΣΕ. Χθες, είχαν προγραμματιστεί 509 πτήσεις, για σήμερα 498 πτήσεις, αύριο 423 πτήσεις και την Κυριακή του Πάσχα 334 πτήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ