Τετάρτη 7 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η χαλασμένη λυχνία...

Μια καμένη λυχνία στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου Βέροιας, όπου εισήχθη για επείγουσα νοσηλεία ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, ξεσήκωσε πολύ κουρνιαχτό στην «ενημέρωση» για το πώς ένα μέλος της κυβέρνησης βίωσε τις ελλείψεις του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Ο υπουργός Εργασίας έτυχε να αντιμετωπίσει αυτό που βιώνει καθημερινά ο κοσμάκης στην ώρα της ανάγκης, καθώς είναι γυμνή η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα δημόσια νοσοκομεία έχουν γονατίσει κάτω απ' το βάρος των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που έχουν επιβάλει υψηλά χαράτσια στα λαϊκά στρώματα, για να μπορέσουν να διασφαλίσουν την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες Υγείας και να βρουν τη γιατριά τους.

Γι' αυτές τις ατέλειωτες, βασανιστικές και προσβλητικές συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα στις ουρές και στους - έμμεσους ή άμεσους - εκβιασμούς, όλος αυτός ο εκκωφαντικός θόρυβος που σηκώθηκε, δεν αποκάλυψε τίποτε. Αντίθετα, συγκάλυψε...

Συγκάλυψε την εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών Υγείας, όπου τη μερίδα του λέοντος την έχουν οι επιχειρηματίες και οι όμιλοι Υγείας, που κάθε λίγο και λιγάκι περηφανεύονται για τα κέρδη τους και την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ