Πέμπτη 8 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ: Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στο τρίτο δεκαήμερο του Απρίλη εισηγείται η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στο Γενικό Συμβούλιο που θα συνεδριάσει αύριο. Η κινητοποίηση επιδιώκεται να γίνει σε συντονισμό με τον ιδιωτικό τομέα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Αναβάλλεται για τις 15 Απρίλη 2010 - μέρα που θα ψηφίζεται το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή - η σημερινή τρίωρη στάση εργασίας (11πμ-3μμ) που αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία (ΕΓ) της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ). Η ΕΓ της ΟΕΝΓΕ προσανατολίζεται και σε απεργία στις 21 και 22 Απρίλη 2010, θέμα που θα συζητηθεί στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στις 14.4.2010.

ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Την Κυριακή, 11 Απρίλη, στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως). Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνέλευση αφορούν τις εργασιακές σχέσεις, το Ασφαλιστικό και το πρόγραμμα δράσης κόντρα στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη από κυβέρνηση, ΕΕ και κεφάλαιο.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΕΒΕ: Την ετήσια τακτική απολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποιεί την Πέμπτη, 15 Απρίλη, η Ενωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ Αθήνας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ενωσης (Σωκράτους 23, 4ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ