Τρίτη 13 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Πρωταθλητής ο ΠΑΟ

Υστερα από 6 χρόνια... φαγούρας ο Παναθηναϊκός στέφθηκε χτες και μαθηματικά πρωταθλητής κατακτώντας τον 20 τίτλο στην ιστορία του. Στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο η ομάδα του Νίκου Νιόπλια κέρδισε τον Ηρακλή και το γλέντι στο πράσινο στρατόπεδο καλά κρατεί.

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από την Κομοτηνή και τον καταδικασμένο Πανθρακικό και έτσι κρατάει στα... πόδια του τη δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Καβάλας, ενώ η ΑΕΚ έχασε δύο βαθμούς στην Λιβαδειά. Ο Αρης υπέστη ήττα στην Τρίπολη με τον Κούπερ να αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας.

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τα Γιάννενα, στο Ηράκλειο, αφού υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική με τον Νίκο Αναστόπουλο όμως να έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Νίκη ανάσα για την Ξάνθη απέναντι στον Ατρόμητο που θα τα δώσει όλα στην τελευταία αγωνιστική αφού αισθάνεται την ανάσα του Λεβαδειακού όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία. Τέλος, εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη είχαμε για τη Λάρισα στη Νέα Σμύρνη (αδιάφορο βαθμολογικό ματς) με τον κόσμο του Πανιωνίου να... μουρμουρίζει

Οπως γίνεται αντιληπτό, Ξάνθη και Λεβαδειακός είναι αυτοί που... καίγονται την τελευταία αγωνιστική όσον αφορά την τρίτη ομάδα που θα πέσει στην παρακάτω κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ