Πέμπτη 15 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Τέταρτος φάκελος;

Τον τέταρτο κατά σειρά φάκελο με «ύποπτα» ελληνικά παιχνίδια έχει στα χέρια του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το gazzetta.gr.

Μέχρι και προχτές υπήρχε η σχετική πληροφορία από ευρωπαϊκές πηγές αλλά κανείς στην ΕΠΟ δεν το παραδεχόταν. Πλέον, όμως, ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο στενό του περιβάλλον αποκαλύπτει ότι έχει τον τέταρτο φάκελο στα χέρια του, χωρίς να κατονομάζει αγώνες.

Πάντως, οι πληροφορίες που υπάρχουν από το εξωτερικό αναφέρουν τουλάχιστον τέσσερα ματς στη Β' Εθνική. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η ίδια, καθώς αφού μελετηθεί ο φάκελος από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, στη συνέχεια θα σταλεί στον εισαγγελέα.

  • Κρούσμα στημένου αγώνα είχαμε και στην Κύπρο σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ και σημειώθηκε στον αγώνα Ερμής - Δόξα με τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας να είναι πεπεισμένοι πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πιθανότατα στημένος.

Η πληροφορία έρχεται από την Κύπρο και σύμφωνα με πληροφορίες του «Shootandgoal» ο κόκκινος φάκελος με το προαναφερθέν παιχνίδι βρίσκεται ήδη στα χέρια της UEFA. Ο αγώνας έγινε στο Δασάκι και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό στοιχημάτων, πράγμα που κίνησε το ενδιαφέρον της Ομοσπονδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ