Παρασκευή 16 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ δε θέλει αγώνες

Η πλειοψηφία που κυβερνά την ΕΣΗΕΑ, όχι μόνο δε θέλει αγώνες, αλλά αποφεύγει και την όποια συζήτηση γι' αυτούς. Στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» έθεσε θέμα κήρυξης 48ωρης απεργίας στις 21 και 22 Απρίλη. Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω της κατάληψης του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ, αλλά το προεδρείο αποφάσισε αυτή να συνεχιστεί μια βδομάδα μετά, στις 20 Απρίλη!

Καθόλου τυχαία η καθυστέρηση. Ηδη, Ενώσεις του χώρου (ΕΠΗΕΑ, Λιθογράφοι, Πρακτορεία) έχουν πάρει απόφαση για την απεργία και έχουν ζητήσει εδώ και μέρες τη συνεδρίαση του Διασωματειακού.

«Δημοσιογράφοι» - «Συσπείρωση» και οι σύμμαχοί τους ακολουθούν τη στάση της ξεπουλημένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που αποφάσισε ότι θα πάει σε απεργία ...«αν χρειαστεί».

Κατά τα άλλα, επιχειρούν να κρυφτούν πίσω από το δήθεν τσακωμό τους για τις εκλογές.

ΥΓ: Στην ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, που καθορίζουν ο πρόεδρος Σόμπολος και ο γραμματέας Νταβανέλος, υπάρχει ως θέμα και «συνάντηση με τον υφυπουργό Απασχόλησης Γ. Κουτρουμάνη». Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί το χαβά τους: Από τα πάνω - τάχα - αντιμετώπιση των προβλημάτων, συζητήσεις με την κυβέρνηση και παραγοντισμός...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ